Canım benim öncelikle seni özlemişim kocaman öpüyorummm

Bence tam göndermen çok daha güzel olurdu ama bu tabi ki bana göre. Yine de sen bilirsin tabi ama nedeni kısaca ifade etmek isterim.
Diğerlerinin öğrendiklerinin yarısını öğrenecek ve bir daha devam isteyen bir etkinlikte uyum sağlayamayacak. Paralel oyun dönemi 2 yaşın sonunda biter ve bebek çocukluğa adım atar. Bu nedenle paylaşma isteği artar. Bu dönemde de kreşler aktif eğitime başlarlar. En belirgin özellikleri sosyalleşmeleri bu yaşlarda olur ve babaanne ya da anneanne onu şekillendirmede yardımcı olamaz. Evet gerçekten fiziksel olarak süperrr bakarlar ama sosyallik zora girer ve atamadığı enerjisi yüzünden biraz agrasifleşir diye düşünüyorum.
Sonra diğer çocuklar yemek sonrası uykuya gidecek ve sen kreşten aldığın zaman ya da babaannesi aldığında kuzucuğunun uykusu olacak ve hemen uyumadığı için sinişrlenip ağlamalara başlayınca anneannesi de gerilecek ve bunun gibi yarım kalan birçok olay olacak. O nedenle benim kişisel fikrim tam günden yanadır.
Seni çok çok öperim canım.
Aslında yazılacak benim açımdan tabi ki çok şey var ama arkadaşlar da fikir verebilir diye düşünüyorum