|
Ani ates |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Haticedmrky
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 20:56 |
|
Çok teşekkür ederim Kadir hocam burun akıntısı ve hapsurmalar basldi ve ishale çevirdi yatirmadim diye bir sürü kavga ettim hastanedekilerle yatirmadigim için eğer influenza pozitifse herhangi bişey yapmama gerek var mı ateşi çok halsizlik boyutuna gelirse Calpol plus veriyorum artık çocuk bayılacak gibi olunca verdim bugün hastaneden sonra şimdi ishal burun akıntısı başladı hocam
|
|
![]() |
|
Haticedmrky
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 21:07 |
|
Çok teşekkür ederim Kadir hocam burun akıntısı ve hapsurmalar basldi ve ishale çevirdi yatirmadim diye bir sürü kavga ettim hastanedekilerle yatirmadigim için eğer influenza pozitifse herhangi bişey yapmama gerek var mı ateşi çok halsizlik boyutuna gelirse Calpol plus veriyorum artık çocuk bayılacak gibi olunca verdim bugün hastaneden sonra şimdi ishal burun akıntısı başladı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 02:26 |
|
Influenza'nin, Enfluvir harici hicbir tedavisi yoktur. 2006'dan beri asla Grip teshis etmeyenlerde, acaba son
zamanlarada Influenza griplerini hastanelere yatirma sevdasi sizce neden olabilir?? Grip arazlari + Ishal; "Domuz Gribi" oldugunu gosterir. Sakin hastanede kalmayin, evinize kacin!
|
|
![]() |
|
Haticedmrky
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 10:01 |
|
Döndük hocam hastanede sadece kan aldırdım ve suruntu testini yaptırdık dün akşam eve gelince iki defa ishal yaptı ve burun akıntısı başladı o da çok yoğun değil ara ara akiyo bugün akşam beş gibi suruntu testinin sonuçları cikicak bugün hiç ishal yapmadı ateş 37 lerde seyrediyor üstüne çıkmadı dün akşamdan beri anladığım kadarıyla domuz gribinde ishal ve grip semptonlari hemen akabinde başlıyor bugün çıkacak sonuçları doktorun suratına atmayı çok istiyorum çünkü büyük ihtimalle influenza diyip sonuçları beklmeden yatisini yapıp ilaca baslicaklardi ve bunun doğru olmadığını yüzüne söylemeyi çok istiyorum Kadir bey sayenizde ilaca maruz birakmadan büyüttüm oğlumu 7 senedir Allah razı olsun sizden
|
|
![]() |
|
Haticedmrky
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 16:48 |
|
https://hizliresim.com/nezkkdh
Hocam testler çıktı ama eve döndük şuan genel durumu iyi oğlumun hafif ateş hafif burun akıntısı ve hafif bı ishali var oda sabahtan beri 2 veya 3 defa halsizlik yok denecek kadar az uyku hali hiç yok herhangi bişey yapmama gerek var mı influenza pozitifse sizin dediğiniz enfeksiyon mononukleoz degil mino zaman bilinç kaybinyuksek ateşten mi oldu acaba bı ilaç vermiyorum ben kullanmiyorum uani
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 19:56 |
|
Ne fark edecek ki!!!
Ha; Covid, ha; Influenza.. Ikisi de Grip yapar! Gecen seneye kadar Grip teshis etmeyen sahtekarlar, simdi bu duzenbazliklarla, daha kazancli oldugunu gordukleri bu sahtekarliklari uyguluyorlar.. Sanki; 2023'den evvel, hic Covid veya Influenza yoktu!!! 2023'den evvel, bu hastalara; Ventolin, CortAir ve benzeri kortizonlu spreyleri veriyorlardi, simdi bir suru masrafli tetkilerden sonra gene ayni rezil ilaclari veriyorlar! Artik durum: "bilgi eksikliginden" ziyada bir "AHLAK" sorunu haline geldi! Yazilarimi okuyun ve kendiniz halledin. Bu ahlaksiz dolandiricilara kanmayin. Enfeksiyoz Mononukleoz da viruslarla olur, ayni sekilde ele alinir! EGER; Enfeksiyoz Mononukleoz ile halki dolandirabilecekleri bir sistem icat ederlerse, goreceksiniz, her hastaya E.M. teshisi koyacaklar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Oca 2024 Saat 19:57 |
|
![]() |
|
Haticedmrky
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 20:05 |
|
Çok teşekkür ederim Kadir hocam şuan genel durumu iyi ara ara ateş 37.4 oluyor oğlum kendi evinin rahatlığında atlatiyor şükür allah sizden razı olsun başımızdan eksik olmayın sizin yolunuzdan devam her zaman
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|