Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ANNE ADAYLARI BURAYA.....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuANNE ADAYLARI BURAYA.....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 415>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lirik Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2007 Saat 16:06

ben de normal doğumla dünyaya getirdim kızımı fakat benim hikayem çok entersan.baştan beri normal doğum diye tutturmuştumBig%20smiledoktorumu da bu kararlılığıma ikna ettim.son haftalarda alltan yapılan muayenelerde doktorum bebeğin başının basmadığını bu yüzden rahim ağzının yumuşamadığını ve sancı gelmediğini söyledi.40 hafta geçti.sancıdan eser yokConfusedkocamla tilki uykusuna yatıyordukLOLbizim hatun gelmek istemiyordu.artık doktor bekletmek istemedi 40+4 günlüktü dediki sana çok istediğin için suni sancı vericez.içinde kalmasın şansımızı deneyelim dediWinksabah takıldı saat 15 30 kadar tık yok ne açılma ne bişey.rahim ağzı 1.5 cm hala.ameliyethane hazırlandı.personel beni hazırladı bir kalktım suyum boşaldıLOLdoktorum şokta hemen alltan muayene birden kafası inmiş ve 8 cm açılma doğumhaneye gidene kadar 10 cm olmuşSmileondan sonrası çok kolaydı zaten.güzelce doğurdum kızımı.ayrıca pozitif olmya çok katılıyorum.ben hamileliğimde hiç korkmadım kafaya takmadım.doğumu.ayrıca da epidural konusunda sert tavırı doğru bulmuyorum.bana da vuruldu hiç bi yan etkisi olmadı.doğum anında verdiler dozu.biraz uzattım galiba

AYDAN&IRMAK

Düzenleyen lirik - 21 Nis 2007 Saat 16:09
frommoon
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2007 Saat 01:08
Ne güzel...  Kolay doğmuş diyebiliriz :)
Epidurali  bana da yapmayı teklif etti doktorum ve ben o acıyı da yaşamak istediğim için kabul etmemiştim. Sancılanırken bir ara pişman oldum ama yine de yaptırmamıştım :)
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2007 Saat 13:31
selam arkadaşlar,oğlum 10 aylık,bende hamile kaldığım ilk andan itibaren normal doğum diye ortalığı yırttım,dr konusunda da çok sanşlıydım oda normal doğuma sevk ediyordu.nihayi gün geldi çattı ama bizim oğlan gelmedi.oğlumun doğacağı gün 40+6 günlük hamileydim,erkekler geç gelirmiş dendi bekledik,sonunda dr em gün verdi gittik ne bir açılma ne sancı ne bişey,suni sancı vericez dedi,inat buya hala normal diye diretiyorum, aradan altı saat geçti hala bir sancı yok.bide bu arada epidural vuruldum iğneden sonra kıpırmadak değil önemli olan iğne olurken kıpırdamamak altını çizeyim dedim,suni sancı etkisini gösteriyordu iki sancı arasında oldum iğneyi,ama gel gelelim dedimya hala bişey yok derken benim oğlan sancı dan kasılmalarda içeride sıkış nefes alamamaya başla,bana söylemediler tabi ben hala doğum bekliyom suyumu onlar boşaltmişti bi baktım kapıda eşim belirdi o an nasıl mutlu olmuştum anlatamam size moral bulmuştum (B zaten doğumhaneye giderken anneme sarıkdım o an gözlerim doldu ki gayet dirençli ve korkmuyordum ama o an tarif edilemezdi , arkama bakmadan girmiştim içeri ) sonra dr em geldi acil sezeryana alıcaz demez mi,nihayetinde gittik,öncesinde bayıltın dedim yok dediler nasılsa epidural oldun bişey hissetmezsin , ikna ettilerve bebeğimin doğduğu an gördüm ağlıyordu .....allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah.....

Düzenleyen maviboncuk - 28 Nis 2007 Saat 11:45
Yukarı Dön
HulyaE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2007 Saat 21:19
Bende normal doğum istiyordum çok ama bir türlü dönmedi kızım son ana kadar ters durdu, mecbur sezaryan la geldi..
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2007 Saat 00:36
Orjinalini yazan: egemen egemen Yazdı:

Ne güzel...  Kolay doğmuş diyebiliriz :)
Epidurali  bana da yapmayı teklif etti doktorum ve ben o acıyı da yaşamak istediğim için kabul etmemiştim. Sancılanırken bir ara pişman oldum ama yine de yaptırmamıştım :)

SANCI ÇEKERKEN BENİMDE AKLIMDAN SEZERYAN OLMAK BİLE GEÇTİ.NORMAL TABİ BUNLAR CAN HAVLİYLE İNSAN NELER DİYOR.BEN DOKTORA BAĞIRDIM ÇAĞIRDIM ÇOK SABIRLIYDI SAĞOLSUN.

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2007 Saat 00:53
Ohh iyi yapmışsın :) Bağır tabi... Ben de yanımdakilere bağırmışım ama hatırlamıyorum tam olarak..
Yukarı Dön
bengü Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2007 Saat 16:46
ben sezeryan oldum ama başından beri sezeryan istiyodum zaten çatımda çok dar old.mecbur olucak dedi doktorum çokda abarttıkları kadar sancım olmadı doğum sonrası 1 hafta çok zordu sonra yavaş yavaş iyileşiyo zaten normal doğum daha zor geliyo banaWacko
Yukarı Dön
KARAHAN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 65
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2007 Saat 21:17
Merhaba ben her iki doğum şeklini yaşamış biri olarak normal doğumu tavsiye ediyorum hem bebeğinizle daha rahat ilgileniyorsunuz hem  vücut tazeleniyor tabi doktorda çok önemli o anda yaklaşımı çok güzeldi beni çok rahatlattı sezeryanda da sonra çok acı çekmedim ama ne olursa olsun ameliyat ve bebeğinizi kucağınıza hemen alamıyorsunuz en önemli mutluluk bu bence
*İcRaAtıNın FeLSefEsİni Taşı KıyAfeTini D€ĞİL GöZe BaTan ZeKan OLsun PosTun D€ĞİL*
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 415>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.