Daha evliliğimin ilk yılları idi anne olmaya karar verdiğimde. Kalabalık bir ailden gelen biri olarak kalabalık bir ailem olmasını istemiştim. Ancak hayatta her şey istediğimiz, dilediğimiz gibi olmuyor. 11 yıl anne olmak için uğraştım. Evliliğimin hemen her senesinde hamileydim fakat bir kaç ay süren. Tekrarlayan düşükler nedeniyle bir türlü anne olamıyordum. Sebebi de bilinmeyen. Çok yıpratıcı ve yıkıcı süreçlerden geçtik eşim ve ben. Hayatta pek çok başarıyı tatmıştım ancak anne olmayı başaramıyordum. Çünkü sadece çalışmakla başarılacak bir şey değildi annelik. İşte o zaman annemin ve diğer tüm annelerin ne kadar özel olduğunu, ne büyük mucize ile taçlandırılmış olduklarını anladım. Yani ben anne olamayınca anladım..
Çok şükür 11 yılın sonunda 2007 yılında biricik kızıma kavuştum. Nihayet ben de anne oldum. O nedenle de bu sitede adımı nihayet seçtim.
Bu satırları sizleri üzmek için yazmadım. Belki anne olmak isteyen ve benzer sıkıntılar yaşayan üyelerimiz vardır. Onlara umut olsun istedim. Zira hatırlamıyorum kaç kez internet sitelerinde "başarı hikayesi"aradığımı umut olsun diye. Annelerimiz de sıkı sıkı sarılsınlar sahip oldukları o mucizevi varlıklara...Ne kadar özel olduklarını hep hatırlasınlar. Ben artık öyle yapıyorum çünkü.. Hepinize sevgiler...