Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ben de Anne Olunca Anladım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anne olamayınca anladım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnne olamayınca anladım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 19:03
Çok duygulandım...
Allah isteyen herkese verir inşallah...
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 20:42
Canım inan senin adına çok mutlu oldum.Clown Allah sana da, en güzel duygu olan anneliği tattırmış, Allah isteyip de olmayan herkese, anne olmayı nasip eder inşallah Nuke
Yukarı Dön
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 818
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2007 Saat 14:32
Orjinalini yazan: nihayet nihayet Yazdı:

Daha evliliğimin ilk yılları idi anne olmaya karar verdiğimde. Kalabalık bir ailden gelen biri olarak kalabalık bir ailem olmasını istemiştim. Ancak hayatta her şey istediğimiz, dilediğimiz gibi olmuyor. 11 yıl anne olmak için uğraştım. Evliliğimin hemen her senesinde hamileydim fakat bir kaç ay süren. Tekrarlayan düşükler nedeniyle bir türlü anne olamıyordum. Sebebi de bilinmeyen. Çok yıpratıcı ve yıkıcı süreçlerden geçtik eşim ve ben. Hayatta pek çok başarıyı tatmıştım ancak anne olmayı başaramıyordum. Çünkü sadece çalışmakla başarılacak bir şey değildi annelik.   İşte o zaman annemin ve diğer tüm annelerin ne kadar özel olduğunu, ne büyük mucize ile taçlandırılmış olduklarını anladım. Yani ben anne olamayınca anladım..

Çok şükür 11 yılın sonunda 2007 yılında biricik kızıma kavuştum. Nihayet ben de anne oldum. O nedenle de bu sitede adımı nihayet seçtim.

Bu satırları sizleri üzmek için yazmadım. Belki anne olmak isteyen ve benzer sıkıntılar yaşayan üyelerimiz vardır. Onlara umut olsun istedim. Zira hatırlamıyorum kaç kez internet sitelerinde "başarı hikayesi"aradığımı umut olsun diye. Annelerimiz de sıkı sıkı sarılsınlar sahip oldukları o mucizevi varlıklara...Ne kadar özel olduklarını hep hatırlasınlar. Ben artık öyle yapıyorum çünkü.. Hepinize sevgiler...
gerçekten çok duygulandım. allah tüm isteyenlere nasip etsin böyle güzel bir duyguyu. aynı durumu benim kuzenim de yaşadı tekrarlayan 7 tane düşüğü oldu. ve artık denemekten vazgeçti. sen tedavi mi gördün? eğer paylaşırsan belki ona da bir faydam dokunur. sevgiyle...

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 12:34
Aramıza hoşgeldin.

Gerçekten zor dönemler geçirmişsin, üzülmüşsün seni anlamaya çalışmak bile çektiğin sıkıntı ve acının % 1 idir sanırım ama çok şükür ki bebeğine kavuşmuşsun, çok mutlu oldum. Konu başlığını okuren anne olamayınca anladım ümitsiz birinin yazısı olduğunu düşündüm ve için titredi ama satırlarının sonuna geldiğinde çok mutlu oldum senin adına yine Allah ın sevdiği kuluymuşsun

Yüce Rabbim her kadına anneliği tattırır inşallah. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

ClownClown
Yukarı Dön
şimal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 13:56
Ne kadar güzel içten yazmışsınız gözlerim doldu ve nihayet anne olmanıza çok sevindim Allah yavrunuza ve yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.İsteyen herkese de versinClown
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
Yukarı Dön
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 01:12

çok duygulandım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bende ilk göz ağrımı ilk bebeğimi 4 aylık iken kaybettim adını bile koyduğumuz Ahmet ali bebekti ama şimdi bir oğlum var onu hiç unutmadım anne olmak çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese bebek nasip etsin bebeğini öptüm aramıza hoşgeldin

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 01:30
Allah minik yavruna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin ve küçük meleğin sana yaşadığın tüm acıları unuttursun inşallah. Yüce Rabbim kimseye evladının acısını göstermesin.
Yukarı Dön
nihayet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 15:27

Hepinize çok teşekkür ederim içten sözleriniz için. Allah her annenin evladını korusun ve anne olmak isteyenlere evlat nasip etsin. Hepinizin bebeklerini sevgiyle öpüyorum.  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.