|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 11> |
Yazar | |
Betüş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() |
Harika bir haber bu, yeni kanalınız hayırlı olsun, pazartesiyi iple çekeceğim :)
|
|
url=http://www.glitterfy.com/]
![]() |
|
![]() |
|
turuncu ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 872 |
![]() |
bende facebook tan aldım haberi hayırlı uğurlu olsun yeni kanalımız...
![]() |
|
![]() |
|
NeLLy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() |
ayy nasıl sevindim anlatamammmm :) harika bir haber bu... ama aşk olsun bu çoktan belli olan birşeydir insan son günlerde veriri mi haber? torpilli izleyiciler değilmiyiz biz? :))))
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
aaaa çok güzel bir haber bu.
![]() ![]() ![]() ![]() çalışıyor olmamdan dolayı seyredemeyeceğim ama varlığını bilmek bile çok güzel.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iremnur ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1046 |
![]() |
bende çok sevindim ya
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
Sabah sabah ne güzel bir haberle karşılaştım Hülya Hanımada yeni kanalında başarılar diliyorum. Uzun soluklu bir program olmasını diliyorum.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() |
Merhaba, Cine5 ile dün sabah el sıkışıldı. Akşam da yayın saati belli oldu... Hemen açıkladık yani... ![]() Bu arada Cine5'in yayın alanları ve frekans bilgileri için : http://www.cine5.com.tr/yayinalanlarimiz.asp Sevgiler... |
|
![]() |
|
uykusuzzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() |
Hayırlı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 11> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|