Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anneanne ve babaanneler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuanneanne ve babaanneler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 00:19
Orjinalini yazan: brc_brc brc_brc Yazdı:

kayınvlidemi bugün oğluma türk kahvesi verirken yakaladım.
sonrada kustu tabi yavrumConfused
Nasıl ya, pes vallahi, olacak şey değil Angry
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 00:24
Bencede pes vallahi minicik bebege kahve mi verilir yaAngry

Allahtan benim kayinvalidem bana o konularda hic karismaz, hep benim iyi bir anne oldugumu söyler ve destekcim olur.O konuda hakkini yiyemem.kendi annemde sürekli ban yardim etmek icin cirpinip durur telefonlarda.Ikisindende Allah Razi Olsun.Clown

Burdaki yazilardan birinde okudum, arkadaslardan birinin kayinvalidesi gazli olan cocuga kimyon verilir gibi birsey demis.ben Almanyada yasiyorum ve burdaki doktorumuz benim kizimada ayni seyi önermisti.Kimyon yagi ile karina masaj yapmak cok iyi geliyor.suyla karistirip kimyonu icmekte cok faydali.Tavsiye ederim nacizane fikrimWink
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 00:27
Orjinalini yazan: fistiktuanam fistiktuanam Yazdı:

ayyy arkadaslar herkesde bu dert var yaa aman amannnConfusedbende kayinvalidemden uzak oturuyorum ama bize geldiklerinde karismadigi zamanlarin acisini cikariyoCrybebegimi sallamaya alistirmamistim kendi kendine uyuyodu kayinvalidem kucagina aldi kucaginda salliyarak uyuttu yapma oyle o aliskin degil dedikceUnhappyahhh ahhh neyseki fistigimi alistirmaya calisiyorum simdi allah kaynanasiyla yakin oturanlara sabir versinnn LOLLOLLOL
İlk doğum yaptığım zaman, kayınvalidem benim yanıma kalmaya geldi, o da aynen senin kayınvaliden gibi, kucağında sallamaya başladı, ilk zamandan bu tür şeylere alışırlarsa, öyle gider, eşim de, bende tepki gösterdik ama kayınvalidem sallanmadan çocuk büyütülmeyeceğini düşünüyor, kucağına aldığı anda sallamaya başlıyordu Confused Ben bunun önüne geçtim, kayınvalidem çok iyi biridir ama hep o şekilde çocuk büyüttüğü için ona göre doğrusunun o olduğunu düşünüyor, birde eşimin abisi anneme dikkat et, sakın banyo yaptırırken bebeğin kuvvetine tuz koymasın dedi, (niçin konulur onu da bilmiyorum) onların bebeğini yıkayacakları zaman, tuz koyarken yakalamışlar LOL Kayınvalidem böyle görmüş, böyle gidiyorlar işte, onlar için de doğru olan bunlar Confused
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 02:23

yuhhhhhhhhhhhhhhhAngryAngry
Yukarı Dön
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 03:11

Benden de bir yuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh...
Ama maalesef böle cahil eski kafalar var işte...
Benim kaynanamda bunun gibi şeyler yaptı. Bir keresinde ben yokken çocuğun kemikleri yatmaktan ağrır diye yüzüstü yatırıp çapraz olarak eliyle ayağını birleştirmiş. Bide biliyo kızıcamı sen yokken yaptım diyo.. LOL

Daha küçüktü o zaman kızım 3 aylık falandı. Hadi biraz büyük olsa neyse.. Ama ya yaparken bi tarafını çıkarsa... Bu kadar cahiller işte naparsın..

Ben de şunu derim hep bu da benim sözüm

EN İYİ KAYNANA ÖLÜ KAYNANADIR...  LOLLOLLOL

Clown
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 12:22
Orjinalini yazan: seydaulgen seydaulgen Yazdı:

Benden de bir yuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh...
Ama maalesef böle cahil eski kafalar var işte...
Benim kaynanamda bunun gibi şeyler yaptı. Bir keresinde ben yokken çocuğun kemikleri yatmaktan ağrır diye yüzüstü yatırıp çapraz olarak eliyle ayağını birleştirmiş. Bide biliyo kızıcamı sen yokken yaptım diyo.. LOL

Daha küçüktü o zaman kızım 3 aylık falandı. Hadi biraz büyük olsa neyse.. Ama ya yaparken bi tarafını çıkarsa... Bu kadar cahiller işte naparsın..

Ben de şunu derim hep bu da benim sözüm

EN İYİ KAYNANA ÖLÜ KAYNANADIR...  LOLLOLLOL

Clown
bu olayı bende yaşadım şeydacım çocuk çok ağlıyor diye yapmış güya ondan sonra bebeğimi saatlerce susturamamıştım ya aklıma geldikçe sinirleniyorum halaAngry
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2355
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2010 Saat 20:43
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

belki onlar çok iyi anneler çok güzel iyi evlatlar yetiştirmişler tecrübelerini hiçe sayamam ama çocuklarımız sadece bize ait dünyanın en kötü anneleri olsakta onlar bizim bıraksınlarda ne iyi ne kötü biz karar verelim karışmasınlar sadece sevsinler torunlarını aslında bunları düşündüğüm için utanıyorum fakat annem ne zaman bize gelse çocuğum perişan oluyor bütün düzenimiz bozuluyor daha çocuğum üç aylıkken ağzına karamel vermişti doğum yaptım yapalı onu yapma bunu yapma demekten ben usandım o usanmadı dediklerimin tersini yapmaktan kimseye anlatamıyorum size anlatıp biraz içimi dökmek istedim eminim bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz

KESİNLİKLE KATILIYORUM KENDİLERİNİN BİR ÇOK ŞEYİ BİLDİĞİNİ ZANNEDİYORLAR

FAKAT UNUTUYORLARKİ ZAMAN İLERLEDİKÇE KENDİ DOĞRU BİLDİKLERİ BİLGİLERDE TARİH OLUYOR 

O BİLGİLERİN YERİNİ TAPTAZE BİLGİLER ALIYOR.

ClapBU KONUDA GERÇEKTEN KENDİNİ YETİŞTİREN GÜNDEMİ TAKİP EDEN ANANE VE BABANNELERDE VAR Clap
AngryAngry
AngryAMA BENİM SÖZÜM TABİRİ CAİZSE ESKİ KAFALILARA.Angry

YOK KIZIM ŞÖYLE YAP BÖYLE YAP DİYE BAŞIMIZIN ETİNİ YİYENLEREAngry

ÇOCUK HASTALANDIĞI ZAMAN DOKTOR KESİLENLERE
Angry

ABUR CUBUR YEDİRMEYİ MARİFET SANANLARAAngry

.........................SİZDE AKLINIZA GELENLERİ YAZIN HEPBİRLİKTE YUHLAYALIM VE SESİMİZİ YÜKSELTELİM

BENDE ANNEYİM Star
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2010 Saat 09:32
bizdede aynı sorun var
oğlum 2,5 aylıktı esımın babannesı parmagını tatlıya batırıp oglumun agzına sokacakken gordum ve mudehala etmıstım bıde ben gormeyım dıye tatlıyı ve oglumu baska odaya goturmustu. sımdılerdede oglana cay dokun içsin lafı başladı çay faydalıymış çocugu dinlendirirmişDeadLOL yapacak bişey yok sadece olmaz doktor hayr dedı dıyıp kestırıp atıyorum ama odada ben yokken içiriyorlar emınım bundanPinch
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.