Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anneler ne zaman 2 planlıyorsunuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuanneler ne zaman 2 planlıyorsunuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 9101112>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 21:10
benimde 25 haziran doğumlu bir oğlum var ilk bebeğim
ben 2 yaşını bitirmeden düşünmüyorum canım bence en ideali bu yaş aralığıWink
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
MySons Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1535
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 22:04
Merhaba canim!
Benim ogullarimin arasinda 17bucuk ay var, yani büyük oglum 8aylikken ben ikinci ogluma hamile kaldim...planlanmis bir hamilelik degildi, planlasaydim bukadar cesaretli olamazdim herhalde! Ilk zamanlari cok zor ve asiri yorucu oluyor ama sonrasinda müthis bir mutluluk onlarin birbirlerinle oynamalarini ve birbirlerine nasil sahip ciktiklarini görmek mutluluk ötesi bir durum! Ben eksisiyle artisiyla birebir yasamis ve yasiyor olarak sana su kadarini söyleyeyim...ilk önce ilk cocugunun hatrina daha acele etme, onunla yanliz olarak tek cocuk olarak biraz daha zaman gecir bunun tadini bir müddet daha cikarin..buna hem senin hemde yavrunun ihtiyaci var diye düsünüyorum. 1bucuk  ve 2yas arasi ikinci hamileligini planla derim ben, ozaman aralari cok fazla acilmamis oluyor ve sizde ilk bebeginle biraz daha doyasiya zaman gecirmis olursunuz hemde benim yasadigim bu mutlulugu sende sizde yasarsiniz ozaman daha aralari cok fazla olmadigi icin!!!Wink

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 23:56
Benzer konu daha önce açıldığı için birleştirildiSmile

Bu arada ben ikinciyi hayal bile edemiyomLOLZuhal zaten bebek gibi hiç uyku uyumuyo bide bebek olsaTongueTongueTongueLOL
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2008 Saat 09:31
Ay evet sizlerde ne enerji varmış yaaa. Benim oğlum iki yaşında biz zor başediyoruz. İki tanesiyle nasıl uğraşırız bilmiyorum. maddi boyutu da ayrı. Bakıcısı, okulu, kreşi bütün masraflar iki katına çıkacak. Üstelik savaşların, ekonomik krizlerin, açlığın ve küresel ısınmanın olduğu bu dünyaya bir çocuk daha getirmek benim için cesaret gerektiriyor.
Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1981
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2009 Saat 17:19
kızım 17 aylık daha sonra fikrim değişirmi bilmiyorum ama şuanda ikinci bir bebek düşünmüyorum.Tüm enerjimi ve maddi imkanlarımı sonuna kadar kızım için kullanmak istiyorum.Elbetteki kardeş çok güzel ama günümüz koşullarında sanki zor gibi geliyor bana..
Yukarı Dön
Ege Berk Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 581
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2009 Saat 14:32
OĞLUM 2,5 AYLIK O İKİ YAŞINDAYKEN TEKRAR HAMİLE KALMAK İSTİYORUM ZATEN ÇOK ARALIK VERMEK İÇİN YAŞIMDA PEK MÜSAİT DEĞİL ASLINDA İKİ BEBEĞİMİDE 30 YAŞINDAN ÖNCE DOĞURSAYDIM İYİ OLURDU AMA BEN BİRAZ EŞİMLE GEZMEK İSTEDİM 2 SENE KADAR
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2009 Saat 16:40
benim oğlumda 14 aylık ve ikinciye cesadet edemiyorum. çalışan anne olmak zor birde ikinci bebeğe kendimi hazır hissetmiyorum. rabbim herkesin gönlüne göre versin. sanarım ben 2.yi yapmayacağım
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2009 Saat 19:04
önceden maddi imkanlarım ikinci bir bebeğe dilediğim gibi bakabilecek durumda olursa evet diyordum ama şimdi hayıııırrrrr
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 9101112>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.