Rica ederim arkadaşlar. Beğendiğinize çok sevindim. Haydi etkinlik ekleyen yok mu daha? 
Bu arada bir bebek yarışması vardı. Hani Hülya Hanım, Prof. Dr. Benal Büyükgebiz Hoca'mız ve aramıza yeni katılan yazarımız Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli de jüri üyeliği yapmıştı. Hatta Hülya Hanım bununla ilgili bir yazı da yazmıştı AOA ana sayfamızda...
İşte o firmanın Bebek Yemekleri Yarışmasına ben de bir tarif göndermiştim. Dün onlara bir mail attım. Onlardan da cevap geldi. Aşağıda ekliyorum konuşmamızı
Eğer bu yarışmaya katılmış olanınız varsa belki sizin tarifiniz de firmanın Bebek Yemekleri Kitabı'nda yayınlanabilir. Takipte olmak istersiniz diye bilginize sunayım dedim...
Bu da bir etkinlik sonucu diye buraya ekledim.
Sevgiler.

Ben : Yemek yarışmasına bir tarif göndermiştim. Gönderdiğim tarif yanlış mı acaba doğru mu? Bu karışımı sürekli bebeğime vermemde bir sakınca olup olmadığı hakkında cevap rica ediyorum. Eğer yanlışsa devam etmeyeceğim.
Teşekkürler ve iyi çalışmalar.
Duygu SÖZERİ
Mil....Yetkilisi : Merhaba Duygu Hanım. Tarifinizde hiçbir hata yok. Devam edebilirsiniz. Onu tarif kitabımıza da ekleyeceğiz.
İlginize teşekkürler
Sevgiler
Zeynep Çakır
Beslenme Uzmanı