Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anneleri İlgilendiren Etkinlikler (Türkiye Genel)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnneleri İlgilendiren Etkinlikler (Türkiye Genel)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 14:17
eline sağlık canımClown
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 14:53
“Kardeş kıskançlığı ile aile içinde başa çıkma” Seminerinde Buluşalım....

bu seminere gitmeyi çok isterdim bazen gerçekten çok zorlanıyorumDisapprove
duygucum eline sağlık çok güzel bir topik olmuş gerçekten deWinkClapClap
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 15:46
Beğendiğinize sevindim arkadaşlar. Clown Gözden kaçan tüm etkinlikleri burada toplayalım o zaman. Bekliyorum bakalım daha ne etkinlikler varmış diye...Clown
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 15:53
Duygucuğum   tebrikler   çok güzel bir topicThumbs%20UpClown 
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 16:58
Duygu süper topic...Thumbs%20Upteşekkürler..Clap Approve
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2008 Saat 02:45
Rica ederim arkadaşlar. Beğendiğinize çok sevindim. Haydi etkinlik ekleyen yok mu daha? TongueTongue

Bu arada bir bebek yarışması vardı. Hani Hülya Hanım, Prof. Dr. Benal Büyükgebiz Hoca'mız ve aramıza yeni katılan yazarımız Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli de jüri üyeliği yapmıştı. Hatta Hülya Hanım bununla ilgili bir yazı da yazmıştı AOA ana sayfamızda...

İşte o firmanın Bebek Yemekleri Yarışmasına ben de bir tarif göndermiştim. Dün onlara bir mail attım. Onlardan da cevap geldi. Aşağıda ekliyorum konuşmamızıWink

Eğer bu yarışmaya katılmış olanınız varsa belki sizin tarifiniz de firmanın Bebek Yemekleri Kitabı'nda yayınlanabilir. Takipte olmak istersiniz diye bilginize sunayım dedim...Wink

Bu da bir etkinlik sonucu diye buraya ekledim.
Sevgiler.ClownClown

Ben : Yemek yarışmasına bir tarif göndermiştim. Gönderdiğim tarif yanlış mı acaba doğru mu? Bu karışımı sürekli bebeğime vermemde bir sakınca olup olmadığı hakkında cevap rica ediyorum. Eğer yanlışsa devam etmeyeceğim.
Teşekkürler ve iyi çalışmalar.
Duygu SÖZERİ

Mil....Yetkilisi : Merhaba Duygu Hanım. Tarifinizde hiçbir hata yok. Devam edebilirsiniz. Onu tarif kitabımıza da ekleyeceğiz.

İlginize teşekkürler

Sevgiler

Zeynep Çakır 
Beslenme Uzmanı
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2008 Saat 12:04
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Rica ederim arkadaşlar. Beğendiğinize çok sevindim. Haydi etkinlik ekleyen yok mu daha? TongueTongue

Bu arada bir bebek yarışması vardı. Hani Hülya Hanım, Prof. Dr. Benal Büyükgebiz Hoca'mız ve aramıza yeni katılan yazarımız Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli de jüri üyeliği yapmıştı. Hatta Hülya Hanım bununla ilgili bir yazı da yazmıştı AOA ana sayfamızda...

İşte o firmanın Bebek Yemekleri Yarışmasına ben de bir tarif göndermiştim. Dün onlara bir mail attım. Onlardan da cevap geldi. Aşağıda ekliyorum konuşmamızıWink

Eğer bu yarışmaya katılmış olanınız varsa belki sizin tarifiniz de firmanın Bebek Yemekleri Kitabı'nda yayınlanabilir. Takipte olmak istersiniz diye bilginize sunayım dedim...Wink

Bu da bir etkinlik sonucu diye buraya ekledim.
Sevgiler.ClownClown

Ben : Yemek yarışmasına bir tarif göndermiştim. Gönderdiğim tarif yanlış mı acaba doğru mu? Bu karışımı sürekli bebeğime vermemde bir sakınca olup olmadığı hakkında cevap rica ediyorum. Eğer yanlışsa devam etmeyeceğim.
Teşekkürler ve iyi çalışmalar.
Duygu SÖZERİ

Mil....Yetkilisi : Merhaba Duygu Hanım. Tarifinizde hiçbir hata yok. Devam edebilirsiniz. Onu tarif kitabımıza da ekleyeceğiz.

İlginize teşekkürler

Sevgiler

Zeynep Çakır 
Beslenme Uzmanı

tebrikler duygucum Clap neymiş bakalım bu güzell tarif..belki benim kızımda sever..Clown
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 01:35
İrme'cim bu Mil.... çorba karışımı ile hazırlanan balıklı karışım. Mezgit ve o çorbasını karıştırıyorsun sonra da afiyetle yiyor. Tarifi gönderdikten sonra silmişim nedense. Ama o çorbayı kutudaki tarife göre hazırlayıp içine buharda haşlanmış mezgitleri ya da başka balıklardan ekliyorsun harika bir tadı oluyor. Nil çok sevdi tavsiye ederim canım. Afiyet olsun.Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.