|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Hülya Yıldırım ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() |
Sevgili Anne Arkadaşlarım,
www.anneoluncaanladim.com bugün 164 ülkede ayda 200 bin tekil ziyaretçisi olan bir portal... Bu yolda, bu yolculukta çocuklarımızı ve birbirimizi farkındalıkla, çağa uygun değişimlere kucak açarak büyüttüğümüz için öyle mutluyum ki... Hepimiz, ama istisnasız hepimiz birbirimize hizmet etmekteyiz. Ve AOA kendi kendini dişiyle tırnağıyla var etmiş, kendisini gerçek ve samimi olmaya, yeni çağın bilgileriyle donatmaya adamış bir oluşum... "AOA" adlı bebeğimizin 4. yaşı kutlu olsun, mutlu olsun... Herkese sonsuz sevgilerimle... Hülya Yıldırım Düzenleyen Hülya Yıldırım - 14 Oca 2011 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
canım oğlum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() |
bende bir anne adayı olarak sitenize yeni katıldın ama çok şey öğreneceğimsizden bende arayışiçindeydim oğlumu ve kendimi eniyi şekilde nasıl eyitirizdiye düşünürken busiteyi buldum bir anneye vere bildiğiniz enbüyük hediye oğlunu eniyişekilde yetiştimek teşekkürler nice yıllara nice daha dörtsnelere iyiki varsınız burda çok güzel dosluklar pekişti
![]() |
|
![]() |
|
heryilmaz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2008 Konum: orada bi yer Durum: Aktif Değil Puanlar: 778 |
![]() |
birlikte daha kalabalık nice senelere
![]() |
|
![]() |
|
Seçil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Oca 2011 Konum: Anne adayı :) Durum: Aktif Değil Puanlar: 114 |
![]() |
Nice güzel,mutlu senelere..
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
okyanus ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2010 Konum: hiçbiryerde Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() |
umarım hep daha iyilere gider sitemiz,hayırlı uğurlu olsun bu yılda
|
|
sana her baktığımda içimi kıpır kıpır edensin kara kızçem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|