|
Apandist |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2021 Saat 08:10 |
Merhaba hocam 7yasinda kızım dün sabah kusma ve karin ağrısı ile uyandı .öncesinde hafif öksürük ve balgam vardı .limonlu bal veriyordum.ayrica tekrarlayan iye de vardı daha önceleri.dun ultrason istedim hastaneden .ultrason da apendiks dolgun görünümde olup çapı 4.7mm olrak normalin üst sınırı cikmis hocam korkuyorum sizce ne yapmalıyım tesekur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Turk doktorlarinin; IYE teshislerine asla kanmayin.. Nitrit degerine bakin..... Nitrit: (-) ise, kesinlikle IYE
yokmus demektir. 2- Apandisit dahil, BUTUN ameliyat gerektiren 'Karin ici' olaylarda, karin agrisi daima DEVAMLIDIR, asla geldi-gitti agri olmaz, agrinin siddeti devamli artar ve buna, ates, kusma gibi arazlar eklenir. SAKIN Turk doktorlara kanmayin. Siz sadece agri takibi yapin. Agri DEVAMLI oluyorsa, siddeti artiyorsa, o zaman Apandisit dusunulur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Mar 2021 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apandisit neden olur, benimde yok apandistim ,. Acaba ileride bir zararı olur mu alındığı takdirde hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Apandisit organi; Selulozu hazmeden bakterileri ihtiva eder.
Bu sebeple; Ot-oburlarda, cift Apandisit vardir, Et-oburlarda, yoktur. Alinmasinin, insanlarda bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
Hocam evet sayenizde biliyorum nitrit negatif ama lökosit görüldü yazıyor .ağrıda kusma da sabah ilk kalktığında bi kaç kez oldu sonra tekrarlamadı.sebebi ne olabilir .birde şu ilaçları verdi dr.cefdinex flagyj .
|
|
![]() |
|
Hocam verdiği ilacalr ceftinex flagyl tribudaat.karin ağrısı 14 yaşında ki kızımda da ara ara var hocam .mevsimsel geçişlerden dolayı olabilr mi sizce.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiyenin, SAHTEKAR LABORATUVARLARI, (sikiyorsa beni sikayet etsinler!!) hic gormeseler bile; idrar
tahlillerine; " Lokosit goruldu" diye yazmak zorundadirlar. Yoksa, hicbir Turk doktoru onlara asla hasta gondermez!! Isin raconu boyledir. Nitrit: (-) olanlarin hepsinde sizi kaziklamislar demektir. SAKIN, hicbir ilaci vermeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam sizden cevap alana kadar kullandım .yani 3gun kullandım birşey olurmu bırakınca .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|