|
aranıza yeni katıldım yardım edermisiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2014 Saat 10:18 |
|
Dr.Kadir tuğcu hocamınız sürekli söylediği yazarlar bölümünde şu makeleyi okuyun diyor aramaktan gözlerim yoruldu ama çözemedim bulamıyorum yardım ederseniz memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler... |
||
![]() |
||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hangi makaleyi ariyorsunuz..
|
||
|
||
![]() |
||
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UZUN ARAYIŞTAN SONRA BULDUM TEŞEKKÜR EDERİM.
|
||
![]() |
||
NGökçe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
|
merhaba ben mesaj gönderemiyorum.tam yazıyorum göndermeye gelmeden kendiliğinden siliniyor.doktorlara nasıl msj yazıp soru sorabilirim acaba?
|
||
![]() |
||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
|
Kadir beye yazmiş görünüyorsunuz.
|
||
|
||
![]() |
||
NGökçe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
|
bu gönderiden sonra zar zor Kadir beye msj yazıp gönderdim ama şimdide mesajın gidip gitmediğini ve cevap verilip verilmediğini göremiyorum
|
||
![]() |
||
|
yasemin hanım daha yeni üye oldum biraz acemilik var cevapları nereden görebilirim.yardımcı olursanız sevinirim
|
||
![]() |
||
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44226&KW=&PID=1046965&title=ates-ve-bogaz-agrisi#1046965
soru sordugunuz topic burada kadir beyde cevap yazmis ..buradan takip edebilirsiniz veya abone olabilirsiniz sorunuza cevap gelir e.mailinize... veya özelliklerine tiklayin ..
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|