|
Arı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:46 |
Hocam 6 yaşındaki oğlum dün bahçede oynarken kafasının ense üzerinden arı sokmus ensedeki lenfler nohut kadar oldu bugün ve sokan yeri kaşıyor sürekli kafasından soktu ya acil bi müdahale gerekir mi doktora gidelim mi bal arısı sokan
Bi kaynakta sokmadan 1 hafta sonra bile çocukta serum hastalığı diye bir şeye yol açabilir diye okudum endişelendim bugün iyiydi sadece kafasını kasıyor ve lenf şiş boyunda
Düzenleyen Emineaselalp - 4 Saat 34 Dakika önce Saat 20:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Bi kaynakta sokmadan 1 hafta sonra bile çocukta serum hastalığı diye bir şeye yol açabilir diye okudum"
Yazarlar! Olması için o şahsın daha önceden bir kaç kere daha arı tarafından sokulmuş olması gerkir. Hemen Amonyak (bulamazsanız "idrar") değdirin.
|
|
![]() |
|
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Çocuğu daha önce de bi kaç kez soktu tabi ki ama aylar öncesi aynı zamanda üst üste sokmadı bir de bayramın ilk günü soktu üzerinden 2 gün geçti yine de amonyak süreyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok!! O ANDA sürülürse bir faydası olurdu. Bu saatten sonra bir şey gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|