|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Lavinia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eyl 2009 Konum: USA Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() |
nigo, bu sayfaya gir: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu
biraz asagilara inince goreceksin, sayfanin ortasinda yeni konu+ yazan yere bas. konuya uygun bir baslik ekle, icerigine de sikayetlerini ve tahlil sonuclarini yaz Kadir Bey de bir gorsun. cunku doktorumuzdan ogrendigimiz kadariyla bazi doktorlar tahlil sonuclarini yanlis yorulmayip gereksiz ilaclar verebiliyorlar. boylece icin de rahat etmis olur.
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Canım lütfen iğne için acale etme, idrar yolu enfeksiyonun çeşitli belirtileri vardır, ateş, iştahsızlık vs. ..
Ben bu konuda kızım 7 aylıkken çok çektim, kızım pek kilo almamıştı ama idrar enfeksyonuna ait de hiç bir belirti yoktu, sırf kilo alamadığı için, doktor hemen kızımın idrarına bakılması istendi, sonra aa enfeksiyon var, ver antibiyotiği, ee doktor bu tabi doğru söylüyordur, antibiyotik bitince tekrar tahlil istendi, yine hala enfeksyon, bu sefer iğne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen fatoş - 03 Nis 2010 Saat 01:23 |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Çok geçmiş olsun canım acaba tahlilleri tekrarlasan mı bazen laboratuvarlarda bazen hatalar olabiliyor
![]() |
|
![]() |
|
nigo ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2010 Konum: EV HANIMI Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() |
arkadaşlar dr kadir beye tahlil sonuçlarını gönderdim kızımda idraryolları enf. yokmuş.
![]() |
|
CANIM KIZLARIM
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|