Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 88
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 19:52
nigo, bu sayfaya gir: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu

biraz asagilara inince goreceksin, sayfanin ortasinda yeni konu+ yazan yere bas. konuya uygun bir baslik ekle, icerigine de sikayetlerini ve tahlil sonuclarini yaz Kadir Bey de bir gorsun. cunku doktorumuzdan ogrendigimiz kadariyla bazi doktorlar tahlil sonuclarini yanlis yorulmayip gereksiz ilaclar verebiliyorlar. boylece icin de rahat etmis olur. 
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 22:46
Canım lütfen iğne için acale etme, idrar yolu enfeksiyonun çeşitli belirtileri vardır, ateş, iştahsızlık vs. ..
Ben bu konuda kızım 7 aylıkken çok çektim, kızım pek kilo almamıştı ama idrar enfeksyonuna ait de hiç bir belirti yoktu, sırf kilo alamadığı için, doktor hemen kızımın idrarına bakılması istendi, sonra  aa enfeksiyon var, ver antibiyotiği, ee doktor bu tabi doğru söylüyordur, antibiyotik bitince tekrar tahlil istendi, yine hala enfeksyon, bu sefer iğne Disapprove hadi şimdi iğne de, iğne bitti, yine tahlil ve yine enfeksiyon AngryTongue ee artık kafayı yiyecektim, doktor da şaşırdı, bu sefer idrarı ikiye bölüp, iki farklı yerde tahlil yaptırmam söylendi, bende yaptırdım ve hiç bir şey çıkmadı Tongue  yani labratuarın temiz olmamasından, titiz çalışmamasından kaynaklı, kızım boş yere iğne ve antibiyorik kullanmış oldu Cry Sürekli götürdüğüm yakın olan poliklinlikte hep enfeksiyon çıktı, hemen bu tür şeylere kanma, daha çok küçük, bence enfeksiyon falan yoktur, ha illa da var diye düşünüyorsan, için bu konuda rahat değilse, temiz bir hastaneye daha götürüp baktır güzelim, (gerçi bebeğin daha çok küçük, yazık bence hiç tahlillerle falan yorma, bir ay bekle derim) eğer iğnelere de kesin başlamak istiyorsan, sitemizin doktoru Kadir Bey'e iğnelere başlamadan muhakkak sor, doktorumuz da bu tür şeylere çok karşı ..

Düzenleyen fatoş - 03 Nis 2010 Saat 01:23
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 23:45
Orjinalini yazan: nigo nigo Yazdı:

Arkadaşlar yaptırdım tahlilleri....idrar yolu iltahaplanması varmışCry iğne tedavisi verdi Kültür testi yapılacak pazartesi günü ultrason verdi .....umarım ciddi birşey çıkmaz kültür testinden ......23 günlük bebek nasıl idraryolu ilt.oluyo anlamıyorum.....

Çok geçmiş olsun canım acaba tahlilleri tekrarlasan mı bazen laboratuvarlarda bazen hatalar olabiliyor Confused
Yukarı Dön
nigo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 18:46
arkadaşlar dr kadir beye tahlil sonuçlarını gönderdim kızımda idraryolları enf. yokmuş.Smile
kilosuda normalmiş  hepinize ilginizden dolayı teşşekkür ederim.
CANIM KIZLARIM
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 21:13
Orjinalini yazan: nigo nigo Yazdı:

arkadaşlar dr kadir beye tahlil sonuçlarını gönderdim kızımda idraryolları enf. yokmuş.Smile
kilosuda normalmiş  hepinize ilginizden dolayı teşşekkür ederim.
Canım sadece bol bol emzir, sana tavsiyem doktorunu da değiştir, bak bir ay içinde bebişin nasıl kilo alacak inşallah ClownStar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.