Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaşları uyarmak istedim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaşları uyarmak istedim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 49>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4005
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 21:34
aynı sorulardan bir sürü konu açılıyor...yanlız farklı konu isimileriyle açıldığı için bulunamıyor...grip mesela...o grip konusundan bin tane var....buda bir gerçek...geçmişe bakılıp okunsa yeni bir konu açılmaz zaten...
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 5248
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 00:42
Orjinalini yazan: NeLLy NeLLy Yazdı:

Bu durumda bölüm moderatörü soruyu silip ilgili linki kişiye gönderebilir. Çünkü gerçekten arayıpda bulamamış olabilir. Sizler sitede daha çok online olan ve daha çok kontrol eden konumdasınız. Bende bugün bir soru sordum bir sürü arama yaptıktan sonra. Fakat aradığımı bulamadım... Bu yüzden açmak durumda kaldım. Ki şimdiye kadar bir sürü yardım almam gereken şey olup asla yeni konu açmayanlardanım. Hep sitedekilerin deneyimlerinden faydalandım.

arkadaşım bölüm moderatörümüz hangi birisine yetişsin o kadar çok yeni konu açılıyorki ve bölüm modu arkadaş zaten yukarıda açıklamış uyardığını ve genelde terslendiğini çok nadir anlayışla karşılandığını ayrıca onlara da bir anne olarak hak vermiş bende hak veriyorum kim olsa hak verir ama terslemenin anlamı yokki bundan başka daha nasıl uyarsın.ayrıca arştırma yapmak o kadar zor değil ki konu başlıkları hemen dikkat çekiyor bir soru kaç kez benzer başlıkla açılıyor biri olmasa illaki birisi dikkat çeker biraz zahmet etmek gerek ararken dimi yani...

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3335
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 09:52
topiği açan arkadaşımızı alkışlıyorum :) 
fakat böyle bir topik bir kez daha açılmış, herkes bu derece de bir kez daha desteklemiş ama onuç maalesef aynı olmuştu :(
O yüzden umarım bu topik biraz daha etkili olur...Naz 3 aylıktı buraya üye olduğumda , şimdi 27 aylık.Daha bir kere doktora soru sorduğumu hatırlamam! Hepsinin cevabını buldum şimdiye kadar...
Duyarlılığınız için teşekkürler...
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 13:29

Konuyu acan arkadasa tesekkurler... Ama maalesef bu tur konularin acilmasi gerekenin yapilmasini ardinda getiremedi...

Duygu tebrik ediyorum guzel yazmissin, keske bir de yazilanlari anlayan ve uygulayan olsa... Daha anlayisli yaklassalar doktorumuza...
Surekli takip ediyorum, bazi cevaplarda doktorumu "eski maillere, cevaplara bakin" diyor... Ama yine de buna ragmen.....

Allah kolaylik versin...
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 13:34
aynı konu açılıyo soru başlığı ayrı....bu nasıl sorular anlamadım bir türlü..hala ve hala konu açılıyor....artık kadir beyde eski konulara bakın orda görürsünüz diyor...hatta bazı verdiği cevaplarda dr beyin ekran karşında gerildiğini hissediyorum rsmen ben...napalım...sürekli konu açalım ozaman yapmayın diye..olurmu o zaman...15-16 yaşında insanlar değilizki,hepimiz çocuk sahibiyiz...anlayalım artık..dün gece bütün forumdaki insanlar o topikdeydi..bir an gözümün önüne masa başında hepsi dr beyin tepesinde sanki gibi geldi...Angry
Yukarı Dön
vildan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 211
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 13:35
çok güzel bir topik olmuş gerçekten ama siteye sadece doktor bey'e soru sormak için üye olmuş bir kişinin bu topiği okuyacağını pek sanmıyorum zaten sabit konu olarak doktor beyin sayfasında da var aynı soruları sormayın diye ama takan yok aslında ben kadir bey'in yerinde olsam aynı soruları cevaplamam daha önce cevaplamıştım deyip geçerim ama o kadar duyarlı ki herkese yetişmeye çalışıyor bir gün gücü, sabrı tükenirse diye çok korkuyorum keşke yapılabilecek daha etkili birşey olsa

kucağımda olacağın günü sabırsızlıkla,
kocaman bir özlemle,
sonsuz bir mutlulukla bekliyorum :)
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 10:13

aradığımızı bulmazsak konu açalım..eğer sevgili doktorumuzu kaybetmek istemiyorsak lütfen önce konu arayalım.eğer bulamazsak konu açaçlım kızlar...lütfen lütfen lütfen......

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 12:38
ya zaten çoğu kişi doktora sormak için üye oluyor konuya bakma gereği duymadan soru sormaya dalıyor.bunun önüne başka şekilde geçilmeli.mesela yeni üyeye hemen konu açma hakkı verilmesin taaki kıdemli üye oluncaya kadar nasıl fikirWinkbence iyi bir çözüm nedersinizWink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 49>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.