Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aşı , ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaşı , ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118097
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aşı , ateş
    Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2016 Saat 00:48
1- Boyle sey olurmu!!!  Yuz cocuktan, besi ateslenmesin diye 95 cocuga ilac vermenin mantigi yoktur.
Olursa, fitil veya Surup, hangisini kolay verebiliyorsaniz, onu verin.
2- 6 aydir, rahat isiyor da, bu saattemi "darlik" cikmis??? Uyduruyor, sakin elinizi bile surmeyin.. Hic oyle
pipisinin ucu kapanan bir  cocuk gormedim..
3-  SAKIN ha!!  kasten Zaditen veriyor, en ufak bir Grip halinde, doktorluk olasiniz diye!!
Resmen bir bahane ile ; "Sahtekarligin 1.Safhasina" baslamak istiyor.. Sahtekarligin 2 safhasini bulup okuyun.
4- Boyunu dogru durust olcemezlerki!!! Bosverin.. Her iki durumda da, zaten 3.5kg doganlara yetismis.
Onde bile gidiyor.

Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 23:04
Hocam çok sordum ama birde zaditen dedi sanırım. Eliyle gözünü, kulağını çok ovalarsa ve halsiz gibi hemen kullan dedi.
Hastalanmadan õnlem amaçlı. Alerjik olduğunu söyledi yada onun gibi bişeyler. size tam aktaramadım bu konuyu. 
Hocam oğlum 2 hafta erken doğdu. 2780 gr 48 cm. bugün 7 kg 66 cm ölçtüler. gecen ay saglık ocağı 66 cm 6500gr ölçtü. dr 68 cm 6600 gr ölçtü. 1 ayda boyu uzamamış gibi görünüyor.
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 22:51
Hocam birde bezini kontrol ettiğinde idrar deliğinin küçük olduğunu söyledi. bir göz damlası yazdı. Deliğin kapanmaması için ucuna sürmemizi soyledi.
Ayrıca ateşlendiğinde kalbinden ses gelebilir dedi. Fakat normalmiş. Bir zaman sonra geçer, kalpte sorun yok. Korkmayın dedi. Dvit3 yerine multitabs önerdi. Kilomuz geriden gidiyor biraz. Birde demir şurubu verdi. Demir şurubunu tavsiye etmediğinizi biliyorum. Sağlık ocağından verileni de kullanmadık.
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 22:38
Hocam merhaba,
6 aylık oğlum var. Cuma günü 6. Ay aşıları yapılacak. 4. Ay aşılarından sonra ateş yaptı. Ateşi 40 ı geçince çığlık atar şekilde ağlamaya başladı. O zaman calpol verdim. Dr. yine ateş yapabileceğini söyledi o nedenle aşıdan yarım saat önce calpol ver dedi. Bugün başka bir dr gittik. Ateş öyküsü olduğu için aşıdan yarım saat önce fitil kullanmamı söyledi. Hocam ben aşıya gitmeden önce şurup ya da fitil vereyim mi? Ateş yapar mı yine? Çok teşekkürler şimdiden cevabınız için. Allah sizden razı olsun hocam. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.