hocam izninizle öncelikle sorularımı sorayım..
oğlum 13 aylık.10-11 kilo civarı boyuda geçen ay 76 cm di. geçen ay karma ve pnömokok aşılarını vurdurduk.bu ayın 16 sında 1 ay dolacak ve hepatit a ve grip aşılarını vurduracağım. 2 aşıyıda aynı gün vurdurmamın bir sakıncası olmayacağını tahmin ediyorum..sizde zaten aynı gün birkaç çeşit aşı vurulabileceğini söylemiştiniz.
-hocam bu hepatit a aşısının çeşitleri varmıdır varsa hangi aşıyı almalıyım.isim verirseniz çok mutlu olurum.
-birde domuz gribi aşısını nerde nasıl vurdurabileceğimizi nerden öğrenebiliriz???
-13 aylıkta vurdurmam gereken başka özel aşısı varmıdır??
-ve benim için en önemlisi.. oğlum sütten nefret ediyor.gece uykuda dahi vermeye çalışsam ağlıyor kusmaya çalışıyor yani kıyamet kopuyor..hocam soğuk, sıcak denedim.içine meyve karıştırdım denedim hatta limonu çok sevdiği için limon bile sıktım ama yok yani bir bebek sütten bu kadar nefret etsin anlayamıyorum.ne denediysem yok aç bıraktım yinede içmedi..şimdi benim sorum sütün içine katılan çikolata tozu birde onu denemek istiyorum ama daha çok küçük olduğu için güvenemiyorum.sizce çikolatalı süt vermelimiyim yoksa daha erkenmi???
eveeet sıra geldi teşekkürüme çok uzun sorular sordum kusuruma bakmayın
..hocam geçen ay oğlumu devlet hastanesine götürdüm.herhangi bi hastalığı yoktu babasının ısrarıyla öylesine bi kontrol için..ve en istemediğim şey başımıza geldi tahlil yaptırdık kan ve idrar :( tahlil sonularımız çok iyi çıktı. kansızlık yokmuş.dr hanım kan ilacını artık kullanmamamız gerektiğini söyledi.ben hiç kan ilacı kullanmadım sizin önerinizle.zaten oğlumda kansızlık yoktu.dr hanıma böyle söylediğimde şaşırdı kan ilacı kullanan bir çok bebekte bile kansızlık gördüğünü söyledi.ben sadece beslenmesine dikkat ettiğimi söyledim.hatta bir dr amcamız var onun tavsiye ettiği şekilde yedirip içiriyorum oğlumu dedim..tabii gurur duyarak..:) bir dr.un bebeğine çok iyi bakmışsın demesi çok gurur verici bi şey ... bunu sizin sayenizde başardım çok teşekkür ederim..dr.hanımada söyledim bir dr.la tanıştık her derdimize derman oluyor ve üstelik bunu bebeklerimizi ilaç bağımlısı yapmadan doğal yollarla ve hiçbir karşılık beklemeden yapıyor diye..hocam bize nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. mükemmel bir insansınız..ne kadar teşekkür etsemde az gelir.inanın sizi tanıdığım için o kadar mutluyum ki anlatamam.. size ve sizi bizimle buluşturan kişilere çok çok çoooook teşekkür ederim..
(bayaa uzun oldu kusuruma bakmayın)