|
Asi hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2021 Saat 08:55 |
Merhaba Kadir hocam izniniz olursa asi ile ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.
Hocam kız kardesim asi oldu 4 temmuzda, 25 temmuzda regl olması gerekiyordu olmadi,29 temmuz halen yok,regl donemi hep duzenli olduğu icin ilk kez başımıza boyle bir durum geldiği için acaba aşının bir etkisi olabilir mi diye size danismak istedim Her zaman oldugu gibi internette bir sürü haber var.Asi sonrasi regl olamayanlar cok olanlar vs. 2-Hocam bir de biontech aşısını ugur sahin ve esi olmamışlar, o yüzden tereddüt edenler var,neden kendi icatları olan asilari olmadilar diye. Ben sizin soylediklerinizi dikkate aldigim icin bu soruda cevap veremedim. Saygılarımla
Düzenleyen nevin53 - 29 Tem 2021 Saat 08:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Regl durumu hakkında bir bilgim yok. Acele etmeyin, adet görecek.
2- Uğur Şahin ve Özlem Töreci; kendileri zaten Laboratuvarda izole olduklarından, aşılar kısıtlı miktarlarda üretilirken, kendi sıralarını halka verdiler. Aşı bollaşınca da aşı oldular. Aşı olmak istemeyenlere karışmayın. Bu sayede nüfusumuzdaki aptal oranı azalır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|