|
Aşı vurdurmama çılgınlığı! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gamze56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2018 Saat 09:56 |
Hocam birkaç defadır hem televizyonda hemde bazı haber sitelerinde, bazı annelerin yapılan aşıların çeşitli hastalıklara, engellere, gelişim bozukluklarına sebep olduğu gerekçesiyle bebeklerine aşı yaptırmadıklarını okuyorum. Özellikle otizme ve ms hastalığına sebep olabileceği iddiasında olanlar var. Çocuklarına aşı yaptırmayan ebeveyn sayısının arttığından bahsediliyor. Hatta çevremde böyle biri var bebeğine aşılarını yaptırmıyor. Tabi bizler yaptırıyoruz ancak insanın aklı bulanıyor. Sizin bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum eminim merak eden birsürü kişi vardır?
Örnek http://www.radikal.com.tr/hayat/dunyanin-tartisigi-konu-cocuga-asi-yaptirmali-mi-yaptirmamali-mi-1394971/
Düzenleyen gamze56 - 11 Nis 2018 Saat 10:20 |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuda bende merak içindeyim. benim çocuklarımın aşıları tamam fakat kardeşim kuzenim vs yeni doğan çocukları için yaptırmıyorlar. özel aşılar değil bu arada devlet aşılarını yaptırmıyorlar. HOcam bu konuda aydınlşatırsaanız sevinirim
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
Evet ben de merak ediyordum hatta konuyu açmak istiyordum bugünlerde.mesela benim oğlum da üç buçuk yaşında KKK ilk aşısını oldu fakat ikinciyi ilkokulda yaptıracak peki yaptırdığı birinci KKK asi onu korurmu 6 yada 7 yaşına kadar.Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devamli, ayni sualler ile, daire cizip duruyoruz... O kadar anlatiyorum, 1-2 hafta sonra tekrar don en basa!!!! Cidden artik daral geldi!! Elalemin, aptalliklarinin ceremesini niye hep ben cekiyorum?? O kadar senedir anlatiyorum, kusura bakmayin... Turkiyenin, aptallari ile ugrasmaktan biktim, ne halleri varsa gorsunler. Asilar ile ilgili makaleler, ilk sayfada "YAZARLAR" kisminda var.. Bilhassa "Asilar ile ilgili sahtekarliklar" yazilarimi iyi okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Nis 2018 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
Kadir bey hayırlı akşamlar ben emine hanımın kardeşiyim daha öncede bu hesaptan yazmıştım size yine ayni konuda rahatsiz ediyorum ama yazarlar bolumunde asilar ilr ilgili sahtekarliklar adli baslik goremedim bu konuda ki bilgilerinizi kısa bir özetle veya linkle gönderirseniz çok sevinirim. Çünkü ben eşimle bu konuda çok problem yaşıyorum çocuğumun aşılarını yaptırmiyo. Aşının zararlı olduğunu dusunuyo. Sizin fikirlerinize önem veriyoruz. Lütfen bu konudaki fikirlerinizi kısa da olsa paylasirsaniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://quackwatch.org/03HealthPromotion/immu/immu00.html Bu sitede; "Misconception" basligi altinda, her cesit ASI sahtekarligi anlatiliyor.. O "Misconception" lari mutlaka usenmeyin ve okuyun. Ingilizce bilmeyenler, bilenlere okutsun.. Soylenecek bir laf yok.. Aptal , daima aptaldir.. Bu "civa" sahtekarligini cikaran Dr. Andrew Wakefield, mahkemede, bu sahtekarligi avukat bir arkadasinin, ricasi uzere, kaleme aldigini ve aslinda hicbir calismasinin olmadigini itiraf etti..Avukat; bir muvekkilinin, Otizm'li cocugu icin, Asiyi yapan firmadan para sizdirabilmek icin istemis.. Butun Tibbi mecmualar, bunlari yazdi-cizdi ama, Turk cocuk doktorlarinin Tibbi mecmua okumak gibi bir aliskanliklari olmadigindan, kulaktan duyma boyle yalanlari ciddiye alarak aileleri kandirmaktadirlar.. Cok ugrasmaya gerek yok, bu aptallarin "tohumuna' para vermedik!!! Forum yazilarinin ilk sayfasinda; "TIBBI SAHTEKARLIKLAR" yazilarimi okuyun.. Bu anlattiklarimin orijinal yazilari oradadir. Bir cocuk Otistik ise, hadise anne karninda baslamistir.. Normal dogan bir cocugu, siz ASLA sonradan Otistik yapamazsiniz. Bir aralar, bu asilardaki civa olayini suistimal ederek, cocuklara "Agir Metal zehirlenmesi Tedavileri" veren SAHTEKAR bir Prof. vardi.. Turkiyedeki cocuk doktorlari o kadar cahillerdirki, Metalik civa ve Organik civa arasindaki farklari bile bilmezler. Organik civa'nin da; Etil ve Metil cinsleri oldugunu ve sadece sanayide kullanilan, "Metil Civa'nin" zehirli oldugunu hic bilmezler.. Ne soylesek bos.. Etrak bi-izan, bi-idrak.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Haz 2018 Saat 05:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|