Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aşı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaşı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zulluuuuuuuuu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aşı
    Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 11:36
hocam iyi günler
kızım 16/10/2013 doğumlu bugün
kkk aşısını yaptırdık ama iki tane daha
asi yaptıla ( zature ve şu çiçeği)yapmamaları
için ısrar ettim ama yaptılar.hocam kızımın kilosu
9420 grm 75 cm olmuş.birde hocam kızımın asi
yaptıkları kolu şişti ve kızardı :(..bingildagi kazanmamış diye
hemsire d vitamini kullan dedi.aşıların erken yaptirilmasinin
bir zararı var mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 21:35
Saglik Bakanligi elemanlarinin; asilarla ilgili HICBIR bilgileri YOKTUR....Onlar, asilari bir "bilgi cercevesinde" degil, Emir-Komuta zinciri cercevesinde yaparlar.. Yukardan ne emir geldi ise, onlari uygulayan, "kuklalardir"... Maalesef, bu hukumet mevcut oldugu surece bunlari sineye cekeceksiniz. Bunlarin duzelmelerine imkan yoktur...
2cm boy, 200gram agirlik fazlalari var.
Bingildak: 9ay-19 ay aralarinda kapanir... Bu konuyu, onlarin Bakani bile bilmez, hic iplemeyin...
Bundan sonra; elinizdeki Dvitaminleri bittikten sonra, senede 1 defa Dvit3 ignesinden icirin yeterli olur...

"Agizdan alindiginda etkili olmaz" diyen, saskinlara bir sorun bakalim, bunca sene Benim uygulamama; "Cocuklar zehirlenir" diye tas koyarken ne biliyorlardi??? Madem, agizdan etkili degildi de, niye benim hastalarima, "Dvitamini zehirlenmesi olmus" diyerek beni sucladilar...
Siz benim dediklerime bakin, diger zavallilarin palavralarina ASLA kanmayin..    
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 23:19
hocam bu kadar bilgisiz olmaları beni şok etti
ben asi için erken dedim bana dedikleri" bunu
ne sifatla soyluyorsun bu aşı. takvimini pirleri
hazırlıyor" dedi.hocam zaten dedikleri hiç birşeye
inanmiyorum zature şu çiçeği aşısını yapnassak
hasta olur diyor sanki salgın var.peki hu aşılar
erken yapıldı ben ne yapabilirim hocam?size
çok teşekkür ediyorum hocam iyiki varsınız
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 23:21
hocam 2 hadta önce kızımın boyu 70 cm di.
sizin tavsiyenizle 1 ampul dvit 3 verdik bu kadar
çabuk uzaması beni sasirtti
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2014 Saat 05:38
"pir"mi??? Hicmi "pir" gormedik!!
Ben talebeligin dahil, HICBIR zaman, ASLA; Saglik bakanliginin millete kakaladigi uyduruk asi takvimlerini kullanmadim...Ben daima; WHO ve ACIP asi takvimlerine uydum ve uyarim, Saglik bakanligi beni hic irgalamaz. Sizin asilariniz erken sayilmaz.. Salgin filan yok...
Turk Saglik Bakanligi; "salgin" kelimesin anlamini bile bilmez..
Gecmis senelerde "KKK asisini yapmayin" dye toplanti yaptiklari gunleri unutmadim...
Bu kadar cabuk uzamadi, ilk olcum hatali idi.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2014 Saat 13:53
teşekkürler hocam ama her ölçüde 70 cikiyordu
hocam valla siz olmasanız ne olurdu bilmiyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.