|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 11:36 |
hocam iyi günler
kızım 16/10/2013 doğumlu bugün kkk aşısını yaptırdık ama iki tane daha asi yaptıla ( zature ve şu çiçeği)yapmamaları için ısrar ettim ama yaptılar.hocam kızımın kilosu 9420 grm 75 cm olmuş.birde hocam kızımın asi yaptıkları kolu şişti ve kızardı :(..bingildagi kazanmamış diye hemsire d vitamini kullan dedi.aşıların erken yaptirilmasinin bir zararı var mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglik Bakanligi elemanlarinin; asilarla ilgili HICBIR bilgileri YOKTUR....Onlar, asilari bir "bilgi cercevesinde" degil, Emir-Komuta zinciri cercevesinde yaparlar.. Yukardan ne emir geldi ise, onlari uygulayan, "kuklalardir"... Maalesef, bu hukumet mevcut oldugu surece bunlari sineye cekeceksiniz. Bunlarin duzelmelerine imkan yoktur...
2cm boy, 200gram agirlik fazlalari var. Bingildak: 9ay-19 ay aralarinda kapanir... Bu konuyu, onlarin Bakani bile bilmez, hic iplemeyin... Bundan sonra; elinizdeki Dvitaminleri bittikten sonra, senede 1 defa Dvit3 ignesinden icirin yeterli olur... "Agizdan alindiginda etkili olmaz" diyen, saskinlara bir sorun bakalim, bunca sene Benim uygulamama; "Cocuklar zehirlenir" diye tas koyarken ne biliyorlardi??? Madem, agizdan etkili degildi de, niye benim hastalarima, "Dvitamini zehirlenmesi olmus" diyerek beni sucladilar... Siz benim dediklerime bakin, diger zavallilarin palavralarina ASLA kanmayin.. |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam bu kadar bilgisiz olmaları beni şok etti
ben asi için erken dedim bana dedikleri" bunu ne sifatla soyluyorsun bu aşı. takvimini pirleri hazırlıyor" dedi.hocam zaten dedikleri hiç birşeye inanmiyorum zature şu çiçeği aşısını yapnassak hasta olur diyor sanki salgın var.peki hu aşılar erken yapıldı ben ne yapabilirim hocam?size çok teşekkür ediyorum hocam iyiki varsınız |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam 2 hadta önce kızımın boyu 70 cm di.
sizin tavsiyenizle 1 ampul dvit 3 verdik bu kadar çabuk uzaması beni sasirtti |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"pir"mi??? Hicmi "pir" gormedik!!
Ben talebeligin dahil, HICBIR zaman, ASLA; Saglik bakanliginin millete kakaladigi uyduruk asi takvimlerini kullanmadim...Ben daima; WHO ve ACIP asi takvimlerine uydum ve uyarim, Saglik bakanligi beni hic irgalamaz. Sizin asilariniz erken sayilmaz.. Salgin filan yok... Turk Saglik Bakanligi; "salgin" kelimesin anlamini bile bilmez.. Gecmis senelerde "KKK asisini yapmayin" dye toplanti yaptiklari gunleri unutmadim... Bu kadar cabuk uzamadi, ilk olcum hatali idi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
teşekkürler hocam ama her ölçüde 70 cikiyordu
hocam valla siz olmasanız ne olurdu bilmiyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|