|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2017 Saat 16:56 |
Kadir bey merhaba,2016 nisan ve mayısında şeffaf burun akıntısı ve hapşırık devamında nefes vermede zorluk dudaklarında morluk ile acile basvurmustuk 2. Atak sonrası singulair başlandı 8 ay sonra siz bırakın dedikten sonra bıraktık 2 gün önce yine rüzgar vardı doğaya çıktık gezdikten sonra şeffaf burun akıntısı hapşırma ile başladı grip derken sabaha kadar uyuyamadı ertesi gün solunum sıkıntısı nefes vermede zorluk ve yoğun hırıltı oldu burnu kapatınca bariz hırıltı duyuluyordu Dr gittik ventolin pulmicort nebul olarak yazdı evde kullandık ve rahatladı gece de rahat uyudu astım denilebilir mı bu durumda. Bu arada kızım 31 aylık siz 2 yaşın üzerinde bronsiolit olmaz demiştiniz bir cevabinizda. Saygılar hocam
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim degil... Allerjik reaksiyon. Zamanla iyilesecek.. Sadece bir Allerji ilaci kullanin..
|
|
![]() |
|
umay ana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam montelukast sodyum içerenler dediğiniz gruba girer mı evde var şu an. Bir de yine böyle alerjik reaksiyondan dolayı solunum sıkıntısı olursa ventolin mı kullanalım
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kronik Astim hastalarinda, astim Krizlerinin arasini acmaya yarar... En pahali ilaclardan biri!!! sadece Zyrtec surup, gunde 1 olcek verin.. Soylemekten dilimde tuy bitti, su Turk doktorlarinin hicbir dediklerine kanmayin.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam teşekkür ederim
|
|
Krizalit kristalin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|