|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2017 Saat 20:25 |
Merhaba hocam 8 yasindaki kızım iki gün sürengeniz akıntısı ve öksürük ardından sıkıntılı nefes durumu var ben sizin sürekli eski maillerinizi okuyorum kızım sayenizde antb almadan büyüyor fakat kizimda alerji var çünkü yaz kış sabahları hapsirir flxtde kullandığımızda griplerimizi sıkışmadan
Atlatiyoruz fakat birkaç aydır vermiyorum yine hastalandı nefes verirken ıslık sesi var gece çok kötü oldu şuan biraz daha iyi sıcak Buhar cold mix uyguluyorum sizce flxtade veriyimmi çünkü astımda Islık sesi nefes veriş sıkıntılıdır diyorsunuz birde sıcak buharin astımda zararı varmıdır bu arada öksürük tablosunda astıma uyuyoruz hocam yada sadece çiğneme tableti singlair ise yararmi inanın hocam tikanmasa öksürükten ateşten asla korkmuyorum Düzenleyen turnam - 17 Ağu 2017 Saat 21:40 |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar kötü oldu soğuk havaya cikardim rahatladı siz
Krup olunca çıkarın diyorsunuz öksürük havlar tarzda değil Ama wheezing sesi mevcut astimla krup arasındayım krupta Soğuk hava iyi gelir biliyorum astımda da iyi gelirmi hocam Kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim Düzenleyen turnam - 18 Ağu 2017 Saat 01:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle; Astim degil, bazi Gripler bu sekilde tablo cizerler.. Aynen devam.. Flixotide; Kortizon olup, yarattigi "SAHTE" iyilik hali ile sizi aldatir, ilerde; daha sik hasta olmasina yol acar..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam her zamanki gibi haklı çıktınız kızım zerre ilaç almadan iyilesti
Dualarım sizinle SAYGİLAR...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|