|
Astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AynurAyhanBulut ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2024 Saat 21:43 |
Kadir hocam merhabalar oğlum 2010 doğumlu 1,5 yaşında ve 3 yaşında geniz eti ameliyatı bademcik ameliyatı ve orta kulaktan işitme kaybı vardı hocam hiç nefes alamıyordu o yüzden bu ameliyatları geçirdi ama ameliyattan sonra hiçbir sıkıntısı olmadı rahatladı yıllarca ta ki oğlum 14 yaşında 2 yıldır sürekli bir burun akıntısı hap şurup öksürük uykusundan bile uyanıp hapşurduğu çok oluyor. Sizin tavsiye ettiğiniz her şeyi o noktada yaptım. Ama bu yıl kitap sesli okurken nefesini kontrol edemediğini ve hafta sonu futbola gittiğinde koşarken onun tabiriyle kalbinin sıkıştığını söyledi. Ben de süreyyapaşa'da göğüs hastalıkları hastanesi'ndeki çocuk doktoruna götürdüm o da solunum testi yaptı size sonuçlarını atıyorum hocam. Astım belirtisi dedi ve Bregual 50/100 verdi.
Çocuk alerji doktoru çocuk kalp çocuk göğüs hastalıklarının görmesini tavsiye etti ama korkmayın dedi korkulacak bir şey yok dedi Ben o ilacı kullanmakta tereddüt ettiğim için çok tavsiye edilen bir doktora götürdüm çocuk alerji doktoru o da yapılan şeyin doğru olduğunu söyledi kullanmamız gerektiğini söyledi ve alerji testleri de yapmamız gerektiğini önerdi https://hizliresim.com/7c9cibq Hocam teşhis ve tedavi doğru mu ne yapmamı onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astım ile alakası yok.
Forumdaki soru-cevapları okursanız, Türk doktorlarının ASLA Grip teşhis etmediklerini ve her öksüren hastaya bir kılıf uydurup Astım ilaçları verdiklerini görürsünüz. Allerji testlerinin hiçbir ilmi yanı yoktur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|