|
At nalı böbrek ve göğüs te hemanjiom |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2018 Saat 17:25 |
Hocam iyi çalışmalar suan 6yasinda 28haftalik dünyaya gelen kızım çoksık iye geçiriyordu ve at nalı böbrek teşhisi konmustu uzun bir süre koruyucu antibiyotik kullandık( piyeloseptil) daha sonra doktor senede bir defa kontrole çağırdı ve ilacı kestik şuan hala senede bir defa iye geçiriyor sindigrafi sonucunda left %51.3 right %48.7 yazıyor başka bir doktor tekrar koruyucu antibiyotige baslayin dedi baslamamiz gerekiyormu yapmam gereken yada yapmamam gerekenler neler bu konu hakkında ciddi endiselerimiz var ayrıca sag goguste hemanjiom var takibini yapan doktor görevden alındı şimdide koskoca hemetoliji servisi asistanların eline kaldı ve maalesef bilgileri çok yetersiz o hakkında bana yol gostwrirseniz çok memnun olurum.. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Koruyucu antibiyotik" mi???? Sonra niye devam etmemis???? Yersen!! Hemangiomlar; kendiliginden yok olurlar.. SAKIN takip filan ettirmeyin, bunlarin hepsi dolandiricilik.. Yaralansa, kanama olsa bile, yaranin ustune bastirin kanama durur.. Sakin Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin. Bobrek icinde, hicbir sey gerekmez.. Kore savasinda olen butun Amerikali askerlere otopsi yapilmis ve en fazla bobrek anomalisi; "At nali bobrek" bulunmustur.. O "cok sik IYE geciriyordu" denilen donemlerdeki Idrar Tahlillerini bir daha bakin.. Hakikaten IYE oldugunda, Nitrit:(+) olur... Nitrit:(-) olanlar ASLA IYE degildir. Bakin bakalim kac defa IYE gecirmis!!! |
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Tesekkurler Malesef çoğunda -hocam ben şimdi boşu boşuna mı ilaç verdim yavruma Allah'a havale ediyorum nediyim tekrar sagolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, bosuna verdiniz.. Niye bu Turk doktorlarina inanirsiniz ki !!! Onlarin butun derdi, sizleri korkutup, abone edip, dolandirmak!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|