Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş acil...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş acil...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cimcime26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş acil...
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2012 Saat 16:40
merhaba kadir bey benim 2küçük oğlum var biri 5yaşında ve kreşe gidiyor yaklaşık 5gündür geçmeyen bi öksürüğümüz var dolu dolu öksürüyor sizden öğrendiğim gibi bal-limon veriyorum ya da bal zencefil ama gelişme gösteremedik bi türlü 3gün önce ateşlendik ve aile hekimine gittik o da asist verdi bir de bricanly kullan dedi ama ben asistin zararlı olduğunu bildiğimden ikisinide hiç kullanmadım ateş olunca kendi doktorumuzu aradım o da daha önceden yazmış olduğu laricid adlı antibiyotiği kullanmamızı önerdi 3gündür onu kullanıyoruz yine hiçbir gelişme yok keyifi yerinde ateş yok ama öksürük kesilmiyoo...

2gün öncede kardeşine bulaştı sanırım yeni 1yaşına girdik ve burunlar akıyor sarı sarı öksürük hele çok ağır dolu dolu balgamlı öksürüyor uyku uyuyamıyor öksürükten yavrum dayanamıyorum onların bu halini görmeye onada balı biraz sulandırıp limonla içiriyorum odasında buhar makinesi çalışıyor..ateş için calpol verdim ama dün gece 39,5 olunca paranox fitil attım doktoruna ulaşamıyorum şu anda ve ctsi olduğundan nöbetçi doktorlarada güvenmiyorum özellikle doktor konusunda çok şanssız bi ilçede yaşadığımızdan ve bir çok aksilik yaşadığımızdan hiç güvenim yok zaten doktorumuzda çanakkalede daha önceden verdiği macrol 125 vardı açılmadık onu verdim şimdi yardımcı olursanız çok minnettar kalırım hocam ne olur acil cevap...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118669
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2012 Saat 18:16
Her ikiside Grip geciriyor, antibiyotiklerin hicbir faydasi olmayacak, benim anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.