Dr.a gittik..Kızıl değilmiş, viral dedi...Yani 6.hastalık demek istedi sanırım...Ayrıca boğazı kızarmış ve beyaz noktalar var dedi...3 gün zitromax mutlaka kullanmamı söyledi...Ateşi yok, vermesem nolur ki diye sordum...Tedavi edilmeyen hastalıklar kalbe ve böbreklere zarar verir dedi...
Bi kaç gün önce acil diyalize almış bi bebeği...(bebek enfeksiyon geçirmiş, anne antibiyotik vermemiş..)
Ateş ya da öksürük yok, sadece döküntü var..Boğazı kırmızı+beyaz nokta var diye antibiyotik kullanmalı mıyım? Siz ateş yoksa antibiyotik vermiyorsunuz biliyorum...Ama dr korkuttu beni....Oysaki ben çocuklarım hayatlarının ilk 1 yılında 5-6 kez antibiyotik kullandılar diye son 3 kez verilen antibiyotikleri kullanmadım...En fazla 3 günde ateşleri düştü, ben de bunu zafer saymıştım...
Farkında olmadan kötülük mü yapıyorum acaba, herşeye antibiyotik veriyorlar napiyim..Sanırım her seferinde kan sayımı yaptırmalıyım, ne dersiniz?
Bi sorum daha var, kızarıklık tamam ama beyaz noktalar ne anlama geliyor?
Bi de zitromax ile deposilin arasında kararsız kaldı dr, zitromaxta karar kıldı, buna ne dersiniz?