|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 18:17 |
|
Daha henuz; burun kemigi tam olusmamis oldugundan, kolay-kolay bir kirilma hadisesi olamaz.. Burun boslugu icinde; "odem" olusmustur. Serum fiz en iyi ilactir. ColdMix damlattinizmi?
|
|
![]() |
|
Kzy12
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 21:59 |
|
coldmix damlatıyorum sürekli hocam amasanki burunu zarar görmüş ağızdan nefes alıyo dünden beri ağzı açık uyuyo ödem oluştuysa kaç günde geçer hocam burnu dolu çekemiyorum açılmıyoda serumla .darbeden sonra oldu 10 gündür hep açıktı serum coldmix yeterrli geliyodu. /hocam birde kırık çatlak oluştuysa bi müdahelesi varmı bu yaşta kbb ye götürmelimiyiz yada kaç gün sürerse bu durum götürelim hocam hiç horlamayan çocuk büyük insan gibi horlamaya başladı burundaki darbeden sonra Düzenleyen Kzy12 - 15 Nis 2014 Saat 14:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 20:27 |
|
Bu yasta; kirik-catlak olmasi zor... Serum fiz etkili olmuyorsa, Iliadin deneyin. Eski maillere bakin.
|
|
![]() |
|
Kzy12
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 15:54 |
|
Hocam burundaki yeşil akıntıya daha sonra öksürük bugünde ses kısıklığı eklenince soluğu acilde aldık.artık hastalıktan iyice halsiz düştü Teşhis larenjit 1-hocam onadron ( dekort muadili dendi )ağızdan uygulandı.soğuk buhar verildi bu onadron nedir ne işe yarar .yanlışmı yaptım bi zararı varmı-2- antibiyotik gerek yok viral bi durum bu dedi gerekirse sonra bakar macrol veririz dedi şu an için yazmadı 3- tavegyl yazdı ben vermiyorum 4- hocam neden bu hastalık larenjte döndü ben bi yerde yanlışmı yaptım çok sıcak buhar uygulamıştım.yada yeni bi virüsmü sebep oldu.nasıl hareket etmeli
Düzenleyen Kzy12 - 18 Nis 2014 Saat 16:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 20:20 |
|
Decort, onadron, ayni ilac... VE ASLA agizdan kullanimlari yoktur... Nedense; her bir haltta, surup yerine igne verirler, ama is Decort veya Onadron olunca, agizdan icirirler... Sanki; ise yarayan tedavileri yapmamaya YEMINLIDIRLER...
Donusme filan YOK...Bazi virusler, "ses tellerini" cok severler ve oraya yerlesip, odem yaparlar... Kortizonda bu odemi cozmeye yarar.. YOKSA,her hangi bir tedavi filan yapmaz.. Odem cozulunce; Akut Larenjit, basit bir Grip halini alir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|