|
Ateş bogaz agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sabreyle ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Saat 5 Dakika önce Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 9 Dakika önce Saat 12:19 |
Hocam 35 aylık oglum bogaz agrısı ve ateş eklem agrısı ile başladı. 1 hafta önce başladı croxilex bıd başlandı. 5gün antibiyotik kullandık 6 gün doküntü başladı bugün döküntüler arttı antibiyotik kesildi ne yapmam lazım 2 Dr götürdüm öncesinde öpücük hastalığı olabilirmi diye sordum eger öyleyse antibiotik kullanmamam lazım dedim yazılarınızı istinaden ama bogazı berbat başlaman lazım dediler. fotografı yükleyemedim dün başlayan hafif döküntü bugün arttı
Düzenleyen Sabreyle - 5 Saat 26 Dakika önce Saat 13:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117916 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle antibiyotik vermeyin. Ateş düşüp, döküntü başladı ise; 5. Hastalık olabilir.
Bu hastalıkta, yanaklarda "Kelebek kanadı" şeklinde döküntü olur. 6.Hastalık; 2 yaş sonrası olmaz. Enfeksiyöz mononükleoz; uzun süreli(5-7 gün) ateş yapar.
|
|
![]() |
|
Sabreyle ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Saat 5 Dakika önce Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam döküntü tüm vücutta bastırınca söner tipte idi sonra çogaldı şimdi birleşmeye başladı keyfiyerinde arasına kaşıyor zyrtec vermeye yada tekrar Dr götürmeye gerek var mı teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Döküntü ateş düştükten 4 gün sonra ortaya çıktı antibiotigin 6 gününde orta ya çıktı antibiotgi kestim 2 gündür vermiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|