|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MECHUL83 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2014 Saat 21:59 |
Hayırlı akşamlar hocam. Kızım 21 aylık 11 kilo. Dün sabahtan beri huzursuzluk iştahsız ateş ,ağız kokusu ve dilde yara başladı. Bügünde ateşi devam edince acile gittik.doktor Boğaz'da ve kulakta kızarıklık var ciddi oranda dedi ve klamoks 400 57 verdi günde 2 defa 1 ölçek. Ve kulak ıcın bır antıbıyotık verdı onu alamadım eczanede yokmuş oyüzden adını bılmıyorum. Ben sadece ateş ıcın calpol veriyorum antıbıyotıgı kullanıp kullanmama konusunda emın olamadım. Sıze danışmak istedim ne yapmalıyım hocam. Teşekkür ederım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden veya bir kan tahlili (WBC) degeri olmadan kesin bir sey soyleyemem.. Ya resim gonderin, veya kan sayimi yaptirip bana yazin.
Veya, "agiz icini" guzel inceleyin; Agiz kokusu, dilinde kalin bir pas tabakasi varsa, Augm...tin400, gunde:2x1 olcek (5ml) baslayin. Kulak icin, SADECE: iliadin burun damlasi yeterlidir. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|