|
Ateş farkı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Birikiüç ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2021 Saat 00:54 |
Merhaba Kadir Bey, dünden beri semptomlarım olduğu için test yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı.
Kulaktan ateş ölçer ile ateşimi ölçünce sağ kulağımda ateş çıkmıyor 36.8 civarı ama sol kulağımda 38.6 ile ateş çıkıyor.
Daha önce hiç böyle olmadı. Bu durumun belirgin bir nedeni var mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulaktan ates olcen cihazlar isi olcmuyor. Kulak zarinin yaydigi "infraruj" isinlarini isi birimine ceviriyor. Bu sebeple, kulak zarini tam olarak gormezlerse, dusuk olcerler. Kulaktan ates olcerlerde DAIMA en yuksek isiyi esas alin.
|
|
![]() |
|
Birikiüç ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam, sağolun.
Sakıncası yoksa son bir soru daha sorabilir miyim? En yüksek ısıyı baz alırsak ateşim38.6 civarında. Diş diplerim çok ağrıyor uyutmayacak derecede. Siz ateşi düşürmeyin dediğiniz için hiç ilaç almadım, ağrıları azaltmak için Parol içebilir miyim? Yoksa Parol ateşi düşürür diye içmemelimiyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri icin alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Çok ama çok teşekkür ederim Kadir Bey, sağolun
|
|
![]() |
|
Tekrar rahatsız ettiğim için öncelikle özür dilerim Kadir Bey.
Sanırım benden kızıma da covid geçti, bütün bu konuda yazdıklarınızı ve ateş tablosunu inceledim. Kızım 4 buçuk yaşında ateşi 39’a kadar çıkıyor. Halsiz, yemek yemek istemiyor. Uyurken nefes almakta zorlanır gibi solunumunu saydım dakikada 29-30 arası değişiyor. Bir de sürekli uykuda bir yeri ağrıyor gibi inliyor. Ayrıca sürekli üşüyorum diyor, ne yapmalıyım? Ateşe müdahale etmeme, bol sıvı tüketimi ve dinlenme dışında kızım için başka bir tavsiyeniz var mı? Düzenleyen Birikiüç - 16 Kas 2021 Saat 02:30 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam, peki üşüyorum dediğinde üzerine bir şey daha giydirmem gerekiyor mu? Ateşi olduğu için giydirmeyim mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|