|
Ateş hırıltılı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2020 Saat 23:45 |
Hocam mete 2012 dogumlu 3 gündür ateşi var 38.5 ve kusma var burnu akiyor, halsiz, öksürük ve sirtindan ses geliyor grip geçiriyor diye dr gitmedim sizden öğrendiklerimi yapıyorum ama oksurdugunde balgam çıkarıyor ve sirtini dinledigimde sıkışık boguk ses geliyor bronşit mi oldu diye tedirginim doktora gitsek şimdi ventolin verecekler ne yapayım hocam yol gösterin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!! Gidenlerin halini goruyoruz… Dediklerimi aynen uygulayin. Bol sivi, bol Istirahat ve soguk havaya cikmayin. |
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam komşumuz torununa öksürüğü için 3 adet bebe aspirini ezip zeytinyağı ve naneyi karıştırıp ısıtıp göğsüne sürüyormuş öksürüğü kesildi iyileşti diyor ne derece dogru size sormak istedim torunu 4 yaşında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aspirin ciltten kullanilmaz!! Turk doktor uydurmasidir. Allerji gelisebilir. Siz ben ne diyorum; ONA BAKIN!! Marifet bir sey olsa, ben soylerim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 10 gün once oğlum grip olmustu tam iyileşti derken bugün ateşi 39 çıktı neden tam üzerinden atamıyor sizin grip icin uyguladiklarinizin dışına çıkmıyorum ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi oldugu surece, yataktan disari cikarmayin. Bol su/sivi gida verin. Bu sene butun dunya da, gripler agir seyrediyorlar. SAKIN ilac kullanmayin, atesi bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|