|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryem Zehra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryem Zehra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 17:40 |
Merhabalar Hocam,
Kızım 4,5 yaşında. Bugun kreşde su savaşı yapmışlar. Eve geldiğinde ateşi çıkmış ve halsizdi. Genel durumunu takip edeceğim. Hemen dr a götürmek istemiyorum. Bu aşamada grip olabilir diye. Grip tedavisinde tavsiye ettiklerinizi yapacağım. Sizi sürekli okuyorum ama sormadan edemeyeceğim. Su savaşından dolayı üşüdüğü için mi hastalandı. Biliyorum üşütmekle hasta olmaz. Mikrobik diyeceksiniz ama. Şu ana kadar durumu iyiydi. Su savaşından sonra hastalandığı için soruyorum. Kusuruma bakmayın annelik işte. Her şey için çok teşekkür ederim. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Su savasi" Tesaduf.. Boyle bir durum olsa idi, HEPSI hastalanirdi.
Agizinda, pis bir koku ve dilinde kalin bir pas tabaksi yoksa, SAKIN, Antibiyotik baslamayin. Grip gecirecek demektir. Evet, usutmekle hasta olunmaz, sadece rahatsiz olunur. Tabii, birde, hasta iken sogukta kalirsaniz, hastaliginizin derecesi artar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|