|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117884 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once "suphelendik"
diyorlar, bir suru gereksiz tahlillerden sonra, "Gozunuz aydin, saglikli" diyorlar, aile bir memnun, bir memnun!!!
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
yazık ya... ben şu iki günde tahlili kendi yorumlamamla hüsnü kuruntu yapıp çeşit çeşit hastalık şüphesi ile mahvoldum, öyle bi şüphe ile aileler mahvolur..
Allah korusun!
buarada hocam bugün 6. gün hala aynı şekilde devam. yine hava karardı ve yine ateş yükseldi. ayrıca bugün kulağını gösterip öptürüyo.. ağrıdığını düşünmedim çünkü ağrısa ağlar durmaz diye iliadin damlatmadım. eşimle ben de 3 gündür öksürük ve hapşırık ile boğuşuyoruz. benim de çok fena kulaklarım kaşınıyor. sanırım oğlumun da kulakları kaşınıyor. iştahı gittikçe daha da azalıyor.. bu ne biçim bi virüsmüş yaaa |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117884 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece. benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
aynen devam hocam..
buarada kan değerleri ile ilgili, dolapları boşaltırken az önce oğlumun ilk aylardaki tahlillerini buldum.. belki sizin değerlendirmeniz için bi faydası olur diye ekleyeyim dedim.. gerçi hepsinde grip filan geçiriyodu,sağlıklı iken yapılmadılar ama olsun.. tarih sırasına göre eskiden yeniye ekliyorum. zaten yazdım tarihlerini üzerlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2013: Tamamen normal, sadece RISKIN Referans sinirlari kullanildigi icin, sanki bir ariza varmis gibi goruluyor. 2016; Tamamen Grip'e bagli degisiklikler.. Hicbir zaman Anemisi olmamis.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
ohhh yaaa..
inşallah bir ay sonraki sonuçlar da çok iyi çıkar... Allah sizden razı olsun hocam.. sağlığınız huzurunuz hep yerinde olsun.. Allah sizi başımızdan eksik etmesin ve (biraz namümkün ama) sizin gibi Dr.ların sayısını arttırsın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|