|
Ateş ishal döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2023 Saat 18:48 |
Hocam kizim 8 yasinda dun baş agrisı atesle okuldan geldi.Sabah tuvalette ishal olunca birsey dokundu sandim.Pazartesi okul kantininden sosisli sadvic yemiş.Sadece 2 kere çikti tuvalete su gibi yapiyor ateside 37.9-38 bucuğu gecmiyor.Ama vucudunda yaklaşik 10 12 adet dağinik dökuntü var hocam kaşinmiyor.Mide bulantısi yok ama iştahsız birsey yemiyor.Yuzunde kolunda sirtinda bacağinda var dokuntü tek tük ve damağinda boğazina doğru tek bir dokuntu var. Ne olabilir hocam fikrinize basvurmak istedim.Teşekkürler.
Düzenleyen Dururzgr - 24 May 2023 Saat 19:23 |
|
![]() |
|
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suçiçeğine benziyor. Eğer bu vakte kadar sayısı arttı ise, kesin Suçiçeğidir.
Kaşıntı çok olursa banyo yaptırın. Kese ve Lif kullanmayın. Herhangi bir ilaç SÜRMEYİN. Diyeti yoktur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 May 2023 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
Hocam aşısı olunca böyle mi oluyor tek tük.Karin kisminda 1 adet var çunkü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, aşılılarda 7-10 döküntü olur.
|
|
![]() |
|
Hocam rapor almak için doktora gitmek zorunda kaldik o da su çiceği dedi.2.dozunu vurulmadi mi dedi ben bütun özel aşilari dahil hepsini yaptirmistim ama su çiceğinin 2.dozu da ozelmis ilk defa haberim oldu böyoe birsey var mi hocam.Birde banyo yaptirma dedi Sali gunünden beri yaptirmiuorum bir sakincasi olurmu dokuntuler iyipesmeye basladi birde artik bulâşıci olur mu artik bunu öğrenmek istiyordum.Kardesinde şuanda bir belirti yok varsa aşısi yaptirayim mi 6yaşinda.Ikisinin en son karma asilarini yaptirdim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Banyo yaptırın. Kaşıntının en iyi ilacıdır.
İkinci doz Suçiçeği aşısı şimdilik gerekli değil. Bunun ile ilgili makalemi yazarlar kısmından okuyun. Kabuklanma başladıktan sonra bulaşma olmaz. Kardeşi hiç Suçiçeği aşısı olmadı ise, yaptırın. ikinci doz şimdilik gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|