|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duygucn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2017 Saat 02:07 |
Merhaba,
Oğlum Ocak 2012 doğumlu. 114 cm, 18 kilo. Birkaç gündür sol bacağının diz kapağının üst kısmında ağrı olduğunu söylüyor. Hareket halinde hissediyor, yürürken, merdiven çıkarken vb..Büyüme ağrısı mı, nasıl takip etmeliyim. Pazar geceden beri hafif öksürük ve ateş var. Pazar gece ve pazartesi öğlen olmak üzere iki kere kustu.dilinde beyazlık var ama kalın tabaka halinde değil. Burun akıntısı yok denecek kadar az. Dün gece uyuyamadığı için iki kere calpol verdim. Gündüz ilaç vermedim ama ateşi vardı. Limonlu bal verdim. Gece yani az önce yine rahat edemediği için iburamin zero verdim. Bir süre sonra terledi. Ne yapmalıydım, ilaç vererek hata mı ettim ve bundan sonrası için ne yapabilirim. Birkaç hafta önce popo ve pipi kısmında kızarıklık, soyulma,sivilcelenme şikayeti ile doktora gittik. vücudunda da kızarıklıklar olduğu için alerji şurubu ve mantar kremi verdi. İştahsızlık mevcut ve zaman zaman ,durduk yere, yere uzanıp duruyor, yemek yerken sürekli yaslanmak istiyor diye belirttim. Çinko eksikliği olabilir dedi. Kan tahlili yaptırdı.vitamin D 11.4 çıktı. Devit 3 günde bir kere 5 damla reçete edildi. TSH 5.87, Serbest T4 1. İlaç verecek kadar yüksek değil şimdilik çinko kullanın ama şikayetlerde düzelme olmazsa tekrar gelin ilgili bölüme yönlendireyim tekrar tsh bakılsın dedi. Cildimizde aşırı kuruluk ve bazı bölgelerde (yüz, kol, bacak vb..) geçmeyen sivilcelenme var. Tüm bunlar için ne önerirsiniz. Karma bir soru oldu ama... teşekkür ederim şimdiden.
|
|
![]() |
|
Duygucn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşi yükselmiş tekrar alından 38, vücut 38.8.. Karın ağrısı da mevcut.umarım dönüş yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Düzenleyen Duygucn - 05 Ara 2017 Saat 11:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|