Hocam merhaba. Üç yaşındaki kızım biray önce ateşlendi ve kustu. Acile gittik boğaz enfeksiyoyu dedi ve antibiyotik Petitus verdi kullandık geçti. Bir hafta sonra öksürmeye başladı aile hekimi perebron ve tavegly verdi tavegyl kulkanınca yüzü gözü şişti. Bu durumda size mail attım ve surupları kullanmayın dediniz. Biz de bıraktık. Ballı limon ve cold mix verdik. Azalmışken iki üç gün önce öksürük arttı. Dün de ateşlendi ve öksürürken kustu. Gündüz iyiydi 38 dereceyi geçmedi akşam yine ateşlwndi 39.5.ateş düşürücü verdik ardından öksürürken tekrar kustu. Acile gittik film çekti
Ciğerlerini üşütmüş ciğerlerde dalgalanma var dedi. Macrol antibiyotik ve iburamin cold verdi. Mailleri tekrar tekrar okudum cold ile biten ilaç kulkanmayın demiştiniz. Cold mix serum fizyolojik ve ballı limon kullanıyorduk şimdi bu ilaçlar çıktı. Biliyorum eski mailleri okuyun diyeceksiniz inanın defalarca okudum ama karar vermek cok zor. Burası küçük bir yer ve güvendiğimiz bir doktorda yok. Cevap verirseniz sevinirim. Ne yapacağımıza karar veremiyoruz.