Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş ve Boğaz enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteş ve Boğaz enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fulyam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fulyam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 15:28
Merhaba hocam....eşimde hastalandı dünden beri halsiz yatıyor bugün boynunda ve karnıda kırmızı benekler kabarcıklar çıkmış yüzündende var çok az hocam ne olabilir...oğlum bugün biraz iyi ateşi yok iğneleri yapmadık antibiyotık şurubuda vermedim sizin cevabınızı bekliyorum...kızımda dün birden ateşi 39 za çıktı sonra kendiliğinden duştu bu sabah ateşi yoktu hafif burun akıntısı vardı,gün içinde ateşi çıktı biraz uyudu ağlayarak uyandı ateşi yukselmişti 39.5 olmuştu...benimde bu sabah boğazım yanıyor hafi kırıklığım var...hocam nedir bu domuz gribi salgını varmış çok korkuyorum ne yapalım..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:14
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Fulyam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fulyam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:24
İyi akşamlar hocam... Eski Mail'leri okuyorum daha yeni tanıdım sizi fırsat buldukça sık sık okuyacam...hocam kusura bakmayın ama ben resim göndermiştim onu değerlendirirmisiniz lütfen,kararsız kaldım viralmı bakteriyal mı ayırt edemiyorum...birde yazdığım bitki çayı tarifi bi yararı varmı grip için şimdiden çok tşkler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:44
Dilde pas tabakasi var, antibiyotik gerekiyor.
Bitki caylarinin hicbirinin en ufak faydasi yoktur..
Iyi gelen, kaynar suyun sicakligidir. Zaten; cocuk kaynar icemiyorsa, bosuna caylarla ugrasmayin.
Caylar; sadece, kaynar suyu latif hale getirmeye yararlar.
Yukarı Dön
Fulyam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fulyam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:55
Hocam doktorun verdiği augmentin antibiyotık şurup var daha vermedim birde eksofed şurup var 2 gün verdim sadece şimdi hiç birşey vermiyorum ateşi duştu genel durumuda iyi ...biraz iştahsızlık var sadece...şimdi o 2 ilaca gerek varmı kullanıyımmı hocam kusura bakmayın çok tşk ediyorum
Yukarı Dön
Fulyam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fulyam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:58
2 yaşında kızımında ateşi var 39 za çıkmıştı şuan 38.8 yazınızı okudum hiçbir şekilde müdahale etmedim ateşe onun ama yinele korkuyorum :(( dilinde pas yok koku yok galiba viral,
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 07:03
Evet, viral. Ayrica da, simdiki asilar nedeni ile, korkacaginiz bir hastalik kalmadi gibi bir durum var..
Siz esas, doktorlarin verdikleri ilaclardan korkun..
Yukarı Dön
Fulyam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fulyam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 18:23
Kadir hocam tekrar merhaba...size birkaç sorum olacak...
bu aralar domuz gribi salgını varmış ailecek grip geçiriyoruz bizimkide domuz gribi olmasın diyorum eşiml kızıyor bu konuda tartıştık domuz gribi olanlar ölüyor diyor..bende domuz gribi oldurmez dedim ilaç öldürür,bana çok biliyorsun diyor saçmaladığmı söyluyor...
Gerçekten domuz gribi korkulacak gibi ölümcül bir hastalıkmıdır..
Eğer domuz gribi olunmuşsa tedavisi varmı,yoksa ilaç dahamı kötü yapar..
Bu arada hocam oğlum dün geceden beri yine ateşleniyor halsiz yatıyor herkes bana çok kızıyor neden ilaç vermiyorum diye,size resimde göndermiştim dilinde beyazlık vardı acaba yanlışmışım intibiyotık kullanmamakta,hocam önerilerinize ihtiyacım var çok suçluluk duygusu hissediyorum çocuklara eziyet çektirdiğimi söylüyorlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.