| 

| 

Yanıt Yaz  
   | 
  Sayfa <123> | 
| Yazar | |

Fulyam  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 15:28 | 

| 

Merhaba hocam....eşimde hastalandı dünden beri halsiz yatıyor bugün boynunda ve karnıda kırmızı benekler kabarcıklar çıkmış yüzündende var çok az hocam ne olabilir...oğlum bugün biraz iyi ateşi yok iğneleri yapmadık antibiyotık şurubuda vermedim sizin cevabınızı bekliyorum...kızımda dün birden ateşi 39 za çıktı sonra kendiliğinden duştu bu sabah ateşi yoktu hafif burun akıntısı vardı,gün içinde ateşi çıktı biraz uyudu ağlayarak uyandı ateşi yukselmişti 39.5 olmuştu...benimde bu sabah boğazım yanıyor hafi kırıklığım var...hocam nedir bu domuz gribi salgını varmış çok korkuyorum ne yapalım..

| 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:14 | 

| 

Eski mailleri okuyun. 

| 
 |
![]()  | 
 |

Fulyam  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:24 | 

| 

İyi akşamlar hocam... Eski Mail'leri okuyorum daha yeni tanıdım sizi fırsat buldukça sık sık okuyacam...hocam kusura bakmayın ama ben resim göndermiştim onu değerlendirirmisiniz lütfen,kararsız kaldım viralmı bakteriyal mı ayırt edemiyorum...birde yazdığım bitki çayı tarifi bi yararı varmı grip için şimdiden çok tşkler

| 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:44 | 

| 

Dilde pas tabakasi var, antibiyotik gerekiyor.  Bitki caylarinin hicbirinin en ufak faydasi yoktur.. Iyi gelen, kaynar suyun sicakligidir. Zaten; cocuk kaynar icemiyorsa, bosuna caylarla ugrasmayin. Caylar; sadece, kaynar suyu latif hale getirmeye yararlar. 

| 
 |
![]()  | 
 |

Fulyam  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:55 | 

| 

Hocam doktorun verdiği augmentin antibiyotık şurup var daha vermedim birde eksofed şurup var 2 gün verdim sadece şimdi hiç birşey vermiyorum ateşi duştu genel durumuda iyi ...biraz iştahsızlık var sadece...şimdi o 2 ilaca gerek varmı kullanıyımmı hocam kusura bakmayın çok tşk ediyorum

| 
 |
![]()  | 
 |

Fulyam  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 22:58 | 

| 

2 yaşında kızımında ateşi var 39 za çıkmıştı şuan 38.8 yazınızı okudum hiçbir şekilde müdahale etmedim ateşe onun ama yinele korkuyorum :(( dilinde pas yok koku yok galiba viral,

| 
 |
![]()  | 
 |

Dr.KadirTugcu  

Uzman  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Dr.KadirTugcu 
      Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 07:03 | 

| 

Evet, viral. Ayrica da, simdiki asilar nedeni ile, korkacaginiz bir hastalik kalmadi gibi bir durum var.. Siz esas, doktorlarin verdikleri ilaclardan korkun.. 

| 
 |
![]()  | 
 |

Fulyam  

Üye  

Mesaj Seçenekleri

Teşekkürler(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 18:23 | 

| 

Kadir hocam tekrar merhaba...size birkaç sorum olacak...

bu aralar domuz gribi salgını varmış ailecek grip geçiriyoruz bizimkide domuz gribi olmasın diyorum eşiml kızıyor bu konuda tartıştık domuz gribi olanlar ölüyor diyor..bende domuz gribi oldurmez dedim ilaç öldürür,bana çok biliyorsun diyor saçmaladığmı söyluyor... Gerçekten domuz gribi korkulacak gibi ölümcül bir hastalıkmıdır.. Eğer domuz gribi olunmuşsa tedavisi varmı,yoksa ilaç dahamı kötü yapar.. Bu arada hocam oğlum dün geceden beri yine ateşleniyor halsiz yatıyor herkes bana çok kızıyor neden ilaç vermiyorum diye,size resimde göndermiştim dilinde beyazlık vardı acaba yanlışmışım intibiyotık kullanmamakta,hocam önerilerinize ihtiyacım var çok suçluluk duygusu hissediyorum çocuklara eziyet çektirdiğimi söylüyorlar      
    | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  Sayfa <123> | 
|       

Tweet   	
    | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 

|