| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| ÖMERİM   Üye     Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: ates ve dokuntu Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 13:16 | 
| 
   Hocam iyi gunler 18 aylik bi oglum var 4 5 gun once gogsunde kirmizi nokta nokta dokuntuler cikti simdi de atesli halsiz ama keyfi yerinde ates dusurucu ya da baska birsey vermedim hocam hastaneye de goturmek istemiyorum eski mailleri okudum 6. Hastaliga benzettim ama siz daha iyi bilirsiniz onemli birsey olabilir mi yanaginin altinda da dokuntuler var cevabinizi bekliyorum hocam simdiden tesekkurler
    | |
| 
     ömer
     | |
|  | |
| ÖMERİM   Üye     Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 14:55 | 
| 
   Hocam cok hizli nefes alip veriyor iyice de keyifsizlesti ayakta dururken bi kac kez dengesini kaybetti ben 39 derece atesi var hala ates dusurucu vermedim
    | |
| 
     ömer
     | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119413 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 19:48 | 
| 
   6. Hastalikta, ates varken dokuntu OLMAZ... 3gun ates yapar, ates duser dokuntu baslar. 
 Dokuntu devam ederse, bir resim gonderin... Ates yukseldiginde, Kalp ve Solunum hizi ARTAR, NORMALDIR... | |
|  | |
| ÖMERİM   Üye     Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 20:19 | 
| 
   Hocam simdi acile gidiyoruz susturamadik calpol verdim ama sakinlesmedi atesi de dusmedi neye baktirmamiz lazim hocam simdi hastanede bi de oyun oynarlar diye korkuyorum 
    | |
| 
     ömer
     | |
|  | |
| ÖMERİM   Üye     Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 21:48 | 
| 
   Hocam acile gittik dokuntulerin bi onemi yok dedi doktor bademcik ve kulak enfeksiyonu var diye antibiyotik verdi sadece bi isikla kulagina bogazina bakti hocam oglum cok agladi agladigi icin mi bilmiyorum ama cok burnu akti grip olabilir mi diye dusundum sizden cevap gelmeden antibiyotik kullanmicam hocam 
    | |
| 
     ömer
     | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119413 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:28 | 
| 
   Agizinda pis bir koku ve dilinde kalin bir pas tabaksi yoksa, Antibiyotik vermeyin. Grip geciriyor demektir, 4-5 gun atesi olabilir. Eski mailleri okuyun. 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |