|
Ateş ve kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2021 Saat 23:44 |
Hocam merhaba. Kulak ağrısı iliadin konularında yazılarınızı ezbere biliyor ve uyguluyorum
2 yaşındaki kızım çok uzun zamandır ateşsiz bir grip geçiriyordu. Ben serum fizyolojik ve iliadin ile burnunu açık tutmaya çalıştım. Ama durmadigi için iliadin i damlatimca yana dönüp 2 dakika yatmıyor ama sırt üstü yatar vaziyette zorla 2 dakika tutuyordum Bugün aniden 40 dereceyi bulan ve calpol ile ancak 3 saat düşük kalan ateş ve kulak ağrısı oldu Sizin bir yazınızda ateş ve kulak ağrısı birlikte ise antibiyotik gerekir yazdığınız hatırladım Doktora götürdüm augmentin 70 ml ve iburabin zero verdi Sizin görüşünüz nedir? İliadin devam edecek mi. Bu ateş ve kulak ağrısı yine östaki borusu sıvı tikanmasindan mi acaba? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ilaclari kullanmayin!!!
Ben; Ates+Kulak agrisi beraber olursa, ASLA "antibiyotik gerekir" DEMEDIM!! Bactrim gerekir dedim, zira Bactrim'in etkisi, antibiyotik gibi degil, "Immunomodulator" denilen, bagisikligi uyaran etkisidir. Bactrim'in diger bir yararli etkisi de; Orta Kulak Bosluguna sizabilen, yegane antibiyotik olan, "Trimetoprim" ihtiva etmesidir. Diger hicbir Antibiyotikde bu ozellikler YOKTUR. Ucuz ilac oldugu icin, Turk doktorlari bu ilaci hic sevmezler, onlari dikkate almayin. Sonu "-zero" ile biten hicbir ilaci cocuklariniza vermeyin!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Kas 2021 Saat 19:33 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam yarın alacağız. Bactrim 200/40mg 100 ml süspansiyon yazıyor onu alacağız değilmi
? Kızım 27 aylık. 12 kg Günde kaç defa kaç ml verelim? Hocam bu antibiyotik mi? Reçetesiz alabilir miyiz? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, zaten Bactrim surubun TEK tipi var.
Gunde:2x1 olcek verin. Kutudan cikan olcegi kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|