Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş ve ürtiker + İshal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş ve ürtiker + İshal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2023 Saat 23:46
Kadir hocam öncellikle forumdaki ishalle alakali tum konuları okudum fakat ilaç kullanın dediginiz çok az kişi olduğu için benzer durumdaki hasta soru cevaplari bulamadım.5 yaşındaki oğlumun ishalinin bugün 7. günü, söylediğiniz gibi flagyl 5 gün 2x2 şeklinde kullandık.Son dozu bu aksam verdim.Fakat tam düzelme olmadı.Bugun yine 9-10 defa tuvalete cıktı.Daha rahat yapıyor fakat yine sümüksü küçük küçük yapıyor kan olup olmadığını tam fark edemiyorum.2 gündür  poposunun kaşındığını söylemeye başladı.Geçmesi gerekmezmiydi hocam.Bu normal midir başka bisey kullanalım mi?

Düzenleyen moon - 03 Tem 2023 Saat 00:02
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122763
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2023 Saat 09:00
Flagyl; Giardia veya Amipli ishallerde kullanılır. Viral ishallar olduğunda, uzun sürer. İlaç kullanılmaz.
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2023 Saat 09:35
Evet hocam sıkıntılarını ve kaka resmini gönderdikten sonra siz flagyl  kullanın dediniz o yüzden kullandık.Sonuç olarak eğer amip yada giardiaydiysa ilacı kullanmamıza rağmen halen ishalinin devam etmesi normal mi bakteri parazit yok olmuş mudur?Yada viral olduğu için mi halen devam ediyordur?

Düzenleyen moon - 03 Tem 2023 Saat 11:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122763
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2023 Saat 14:38
Amip+Viral olabilir. İlaç vermeyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.