Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eldem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2012 Saat 17:59
Hocam oğlumun ateşi antbyotik tedavisine başlamamızin 4. Gunu bitmesine rağmen hala çıkıyor.(tedaviden öndekide sayarsak bugün dokuzuncu gün) Sedimi 115 ten 100 e crp si ise 230 dan 130 a düştü. Eğer Pazartesi'ye kadar ateş düşmez ise mide suyundan ornek alınıp tuberkuloZa bakılacak,noroblastomdan suphelenildigi için kemik sintigrafisine bakılacak vede kemik iliğine bakilacakmis. Karın usgsi normal,idrar normal,periferik yayma normal,akciğer grafi normal,kalp ekosu normal. Losemi ve lenfoma yönünden De incelenmiş onlarda değil. Sebep henüz belli değil. Sizin ongorulerinize göre durumun ciddiyetini ve ne oldugunu ogrenebilirmiyim,son deherleri hgb 11,11 Plt 461 wbc 9,65
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2012 Saat 19:45
Sizin aklinizdan zorunuzmu var. WBC;9 650 cikmis, basbas bagiriyor; VIRAL ENFEKSIYON diye, daha hala ne ugrasiyorlar? Kacin oradan ve bir daha semtlerine bile ugramayin. PLAT:461000 ve Noroblastom diyor. Cok sarlatan gordum ama,  Bunlar kadar "sarlatanini " daha simdiye kadar gormedim. Kacin oradan. Cocugunuz basit bir Grip geciriyor. Ciddi hicbir enfeksiyonu yok. Dogru durust bir memlekette olsak, Saglik bakanligina sikayet edin derim ama burasi Turkiye.  
Yukarı Dön
eldem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2012 Saat 20:53
Hocam Gata'da bı ton doktor tarafından her gün 5 kere falan inceleniyo cocuk yani beni mahvettiler bugün noroblastom yönünden arastircaz diyince.zaten cocugun psikolojisi berbat beyaz gomlek gorse dahi aglamaya basliyo delmedikleri yeri kalmadi.kemik iliğine niye bakmak istiyolar doru dürüst cevap dahi alamadım. Keske burada olsaydınız hiç düşünmeden Ankara'dan iste hemen getirirdim cocuğu size.sizin dediğinize göre lokosit ve trombositlere göre cocuğumun kemik iligine bakılması yanlismi yani perif yaymasida normal çıktı dediler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2012 Saat 05:21
Hadi canim sende, onlar acaba hayatlarinda Noroblastom gordulermi? KACIN. Ne derlerse desinler, gerekirse imza verin, KACIN.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.