Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
esra-göktuğ
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
|
Konu: ateş Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2013 Saat 15:12 |
iyi günler kadir bey; oğlum 22 aylık 12.300 gr. kilosu 2 gündür ateşimiz var 39.2 oldu calpol verdim doktora gittik muayene etti kulağına baktı sırtını dinledi boğazına baktı ve boğazları kızarmış dedi dilde pas lekesi yok ama nefesi kokuyo 3 gün ateşi sürebilir dedi calpol parol ( 4 saate bir değiştirilerek)ve augmentin( 12 saat arayla) verdi antibiyotiğe gerek varmı gerçekten ateş düşürücüyü verdikten sonra 38 falan düşüyo sonra terleyip soğuyo vücudu.serumfizyolojikle burun yollarını açık tut dedi onu zaten sizin eski mesajları okuduğumdan serumfizyolojiği ve coldmix i sık sık yapıyorum bal ve limonuda yapıcam sizin yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim şimdiden saygılarımla..
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118703
|
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2013 Saat 19:51 |
1- Zaten hicbir sey bulamazlarsa; "bogazi kizarmis" derler....
2- Sakin Antibiyotik vermeyin.
3- Siz bu sahsin; DOKTOR oldugundan eminmisiniz??? Calpol ve Parol AYNI ILAC OLUP, sadece isimleri farklidir. Her ikisi de; Parasetamol olup ( kutulari ustunu okuyun; her ikiside; 120mg Parasetamol yazar), bu sekilde 4 saatte bir verildiklerinde, Karacigerde zehirlenme(harabiyet) yaparlar..Yaziklar olsun, bunlari doktor diye ortaliga salan DEVLETE....
|
 |
esra-göktuğ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2013 Saat 11:34 |
ÇOK ŞAŞKINIM ACABA ATEŞ NEDEN OLDU OZAMAN BASİT Bİ GRİP Mİ SADECE SERUM FİZYOLOJİK COLMİX VE BAL LİMON YAPSAK GEÇERMİ ATEŞ İÇİN NE ÖNERİRSİNİZ
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2013 Saat 20:00 |
Evet, aynen; Basit bir Grip... Ama Turkiye de Grip diye bir hastaligi bilmezler. Butun Griplere; Bronsit, Astim,Bronsiolit veya "usutmus' tanilari konulur...
Gribin tedavisi yoktur, benim anlattiklarim; sadece bu sureyi rahat gecirmenizi saglar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eyl 2013 Saat 20:01
|
 |
esra-göktuğ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2013 Saat 09:45 |
bugün 3. gün ateş devam ediyo hocam gittiğimiz doktor ateş 3 günden fazla sürerse tekrar getirin demişti sadece su içip emiyo birşeyler yediği zaman kusuyo ishal başladı
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2013 Saat 19:19 |
O doktorun, bir sey bildigi yok... Grip zaten en az 4-5 gun ates yapar. Akli sira kendine is cikaracak...
Dikkat: Grip+ Ishal= Domuz Gribi'dir. Allahtan bu grip cinsi, couklarda ve bebeklerde hafif seyreder. Etrafa bulastirmamasina dikkat edin.
|
 |
esra-göktuğ
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2013 Saat 10:37 |
ateş hala devam ediyo geceleri doktor bey gündüzde ılık duşla hafifliyor. bugün 5. güne girdik.iştah yok bende zorlamıyorum ishalin devamı gelmedi bal limon serumfizyoliğe coldmix e devam halen devam ederse ateşi ne yapmalıyım altında yatan başka sebep olabilir mi
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2013 Saat 19:34 |
Merak etmeyin, baska bie sey(!) olsa, baska bir suru bulgular(!) da olurdu....
|
 |