|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MaRaL
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: atesGönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 07:34 |
|
merhaba hocam .. bizim eve atom bombasi du$mu$ gibi herkes hasta ( esim ve iki çcougum ) oksuruk, ates vs onemli bisey yok yani :))
6.5 yasindaki kizimin hatirladigim bu 3. atesi , oksurur eder ama atesi çikmaz oyle bi bunyesi var (di ) , yani sira kesin bende , ilk defa boyle bi virusle karsilasiyorum .. ![]() sorunumsa su bende de basladi grip belirtileri,37 hafatlik hamileyim .. grip asimi 2013 ki$ta olmustum en son .. normalde korkmadigimiz atesin gebelikde bi zarari varmidir . .. |
|
![]() |
|
asyaeren
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 17:00 |
|
Konuyu görünce bende yazayım dedim izninizle; hocam ben ve eşim + iş yerindeki tüm çalışanları bu sene aşı yaptırdık ama evimizde şeytan üçgeni var sanki! eşim ben ve 15 aylık oğlum birer hafta aralıkla grip oluyoruz. oğlum bir hafta ateşli grip hapşuruk-öksürük bir hafta iyi. Bu grip aşılarına inanamıyorum artık? gereksiz yere mi olduk yani?
|
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 18:58 |
|
Bu seneki; Grip asilari %23 koruyor. Dunya Saglik Orgutu bu sene iyi tahminde bulunamadi.. Bu sebeple, Asi olanlarin bile hasta olmasi normaldir. 2015-2016 sezonu Grip asilarinizi olun.
Hamilelere atesin bir zarari yok.. Bebegin de keyfi yerinde, merak etmeyin, bol sivi alin istirahat edin. |
|
![]() |
|
MaRaL
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 19:11 |
|
çok tesekkurler hocam ..
bebek gelene kadar iyi olsaydik bari, asil disarisi tehlikeli galiba onun için :( (( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 21:54 |
|
Maalesef.... Hele birde, Amerika'daki cocuklarin, "saltanatini" gorunce, insan gipta etmekten kendini alamiyor.
|
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 23:24 |
Hocam merakimi mazur gorun.Amerikali cocuklar nasil bir saltanat suruyorlar? Cok sagolunuz. |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 02:07 |
|
1- Kimse; giyimlerine-kusamlarina karismiyor. AVM'lerde, yalinayak, basi kabak, serbestce dolasip duruyorlar.
2- Kimse, cocuklari guzel diye; yalap-salap opmuyor. 3- Cocuklara el bile suremezsiniz. 4- Yuva-Kres-Okul, cok saltanatli.. 5- Amerikali cocuklar, Turk cocuklari gibi,( ne hikmetse) istahsiz, kabiz ve uykusuz degillerdir. Bu konular anneleri hic irgalamiyor, bu sikayetlerle, doktorlara kosmuyorlar. 6- Yasli "kocakarilarin" burada hic hukmu yok!!!.. |
|
![]() |
|
MaRaL
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Şub 2015 Saat 14:05 |
|
merhaba hocam
oldugum sehirde çok agir bi grip salgini var, nereye baksam hasta insanlar goruyorum, hastane dolup tasiyormus .. ama bizim evi tehet geçti bu grip, 24 saat ates ve 3 gun oksurukke atlattik ozellikle çocuklarimin hiç biseyleri yok maa$aalalhhh çocuklarimin bagisikligi super,6 yildir dediklerinizin disina çikmadim ve mukafatini aliyorum, Allah sizden razi olsun, hakkinizi napsam odeyemem, bu saglik, bagisiklik parayla pulla satilan bisey de deil , hersey sizin sayenizde ![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|