|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fulyam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AteşGönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 12:06 |
|
Merhaba Kadir bey dün akşam saatlerinde birden bire 2 yaşındaki kızımın ateşi çıktı,sabaha kadar ateşi vardı gece 2 defa Ateş düşürücü verdim,iyimi yaptım bilmiyorum daha önce hiç ateşi çıkmazdı, ve hep grip olduğunda hep ilaçsız atlattık,şimdi ateşi düştü ama gece yine çıkar diye korkuyorum neden ateşi çıktı bilmiyorum ne yapacağımıda bilmiyorum acaba grip mi geçiriyor, bide Ateş'ini düşürmekle yanlışmı yaptım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 18:39 |
|
Ates, vucut savunmasidir. dusurmeyin. Ates ile ilgili makalelerimi(ilk sayfada, yazarlar kisminda), Alt Forum yazilarini ve eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Fulyam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 19:18 |
|
İyi akşamlar hocam, mutlaka okuyacağım yazılarınızı daha öğreneceğimiz çok şey var. benim anlamadığım dün gece ateşi olan kızımın, bu sabah ateşi düştü ve hiç grip belirtisi yok, sadece biraz uykuya meyilli,ve Ateş'ten dolayı biraz gözleri kızarmış durumda. tekrar ateşi çıkarmı bilmiyorum ama, grip değilse ateşi neden çıktı. şimdiden çok tşk ederim hocam...
|
|
![]() |
|
Fulyam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 19:35 |
|
Hocam şimdi Ateş'ini koltuk altından ölçtüm (37.4 ) çıktı elimle baktığımda okadar da yok ateşi ,dün gece yanıyordu bazen de ölçtüğümde yüksek olmasına rağmen elimle baktığımda okadar da sıcak değildi, bazende tam tersi. dudakları kızarmış Ateş'ten olmalı hocam kusura bakmayın Zaman'ınızı alıyorum ama içim rahat değil:((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 21:48 |
|
Muhtemelen, gece atesi cikacak. Cogu Grip:4-5 gun ates yapar..
1 gun ates yapanlar oldugu gibi, 7 gun yapanlarda vardir. Eski konulari okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|