|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
TUUUB
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Şub 2016 Saat 22:17 |
|
Kadir Bey 3 ay öncesine kadar böyle bir problem yaşamadık.Üst solunum için aile hekimi antibiyotik, arkasından öksürük ve kulak ağrısı için antibiyotik kullandık arka arkaya. Kulakta kaşıntı ara ara devam edince KBB ' a gittik.testler röntgen geniz ameliyatı ve tüp dedi.Bizde Samsun Araştırma Hastanesi' ne gittik.Ordaki dr hemen ameliyat önermiyoruz çok antibiyotik kullanmış bir buçuk ay bekleyelim dedi.ve şimdi tekrar hastayız
Düzenleyen TUUUB - 03 Şub 2016 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
TUUUB
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Şub 2016 Saat 22:23 |
|
Buarada dr beye daha önceki kbb doktorun ameliyat dediginden bahsetmedim sizce anlaması gerekmez miydi?eşimle de tartıştık strese girdik.burun tıkanıklığına gidermek için serum fizyoloji kaç gün nasıl kullanmalıyız?
Düzenleyen TUUUB - 03 Şub 2016 Saat 22:25 |
|
![]() |
|
TUUUB
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Şub 2016 Saat 22:28 |
|
Tatil bitiyor öğretmenim sizce kızımı anaokuluna göndermeye devam etmeli miyim yoksa evde bakıcı mı?şimdiden teşekkür ederim lütfen hakkınızı helal edin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 03:37 |
|
Aile hekimlerinin bir ihtisaslari yoktur. Pratisyen hekim kabul edin. SAKIN: o ameliyat lafi eden, soytarinin yalanlarina da kanmayin. Eski mailleri okuyun. Bilhassa, son 3 gunde bu konu ile verdigim cevaplari mutlaka okuyun. Ana okuluna gidecek..
|
|
![]() |
|
TUUUB
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 16:34 |
|
Tesekkür ederim Kadir Bey şu an keyfi iyi sadece burun tıkalı acamiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 18:32 |
|
Sadece: Basit bir Grip geciriyor.. Aferin, Peditus, Ventolin, Zyrtec verilenlerde; Sahtekarligin 2.Safhasi basliyor ve sonucta, Sahtekarligin 3.Safhasinda; hastanelik oluyorlar. Okuyun!
|
|
![]() |
|
TUUUB
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2016 Saat 23:31 |
|
İyi akşamlar Kadir Bey, yolculuk vardı yazamadım.İlaç kullanmadım sadece illadin burun damlası ve fizyosol kullandım.Dün yolculuk yaparken karnım ağrıyor dedi ağladı.gaz ile birlikte ara ara kaka yaptı. Bugün daha iyiydi.Yalnız iki kere altına kaçırdı büyük abdestini. İshal oluyor sanırım.Rengi sarıya dönüyor.Su vermeye çalıştım birde patates.Öksürük devam ediyor ara ara.Kulak kaşıntımız devam ediyor ara ara.Özellikle banyodan sonra kaşıma arttı.Hala burnu tıkalı.Kulak kaşıntısı beni rahatsız ediyor.Öneriniz nedir?Banyo yaptırırken kulağını sudan korumalı mıyım?
|
|
![]() |
|
TUUUB
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2016 Saat 23:41 |
|
Kadir Bey,kızım 33 aylık 11,5 kg.Eşim devamlı zayıf diyor.Peynir yemiyor.peynirli omlet yapıp veriyorum.az su tüketiyor. Hep bizim ısrarımızla içiyor.Yemekle arası çok yok.fakat her yemekten az da olsa yiyor.Günlük ıhlamur, meyve,kuru yemiş ,yoğurt,bal veriyorum.Kilo benim için önemli değil, sağlıklı yiyeceklerden az da olsa tüketmesi. Öneriniz benim için önemli
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|