|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2017 Saat 18:42 |
hocam ateşle ilgili soru sormam asla size çünkü oğlum 9 yaşında defalarcaateşlendi daha 1 kere ateş düşürücü şurup vermedim.2 yaşındaydı sizi tanıdığım 1 kere bile antibiyotikte dahil hiç ilaç vermedim.ama şu 3 gündür oğlum ateşi 39 dan aşşağı düşmüyor geceleri ssayıklama ve yatak sallanıyor titriyor.gece nefes alamıyorum diye kalkıyoruz oturuyoruz.burnu tıkalı değil ama nefes alamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum diyor yanaklar kıpkırmızı yüz dahil tüm vucudu ateş gibi normalde çok güçlüydü bünyesi 1 gece ateşolur ertesigün düşerdi öksürükte var ama kuru şekilde dilde pas yok kötü kokuyor ama bişey yemediğinden sanırım yani öyle ıyyy denecek kadar değil.herkes ateşbeyin hücrelerini öldürür neden sen düşmesi için bişey yapmıyosun diyo ya zatüreyse bi doktora git diyolar napıyım ben hocam şaştım kaldım
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam burnuda akmaya başladı sol burnu tıkandı sayıklıyo titriyo ateş düşürücü versemmi hala 39 dan aşşağı inmedi ateş.bişey olurmuki bukadar ateşten.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu seneki Grip; 4-5 gun ates yapiyor. Merak etmeyin bir sey olmayacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|