Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2017 Saat 03:32
Olabilir. 7-10 gun ates yapan virusler de vardir. Turkiye'deki doktorlar da, bir sekilde virusleri ogrenecekler.
Zira artik, Halk yemiyor!!!  
1- Artik: Aferin, Peditus ve Calpol hic yan yana verilmiyor.
2- Asist ve benzerleri nerede ise hic yazilmiyor....
3- Artik her oksurene, Astim diyemiyorlar, ayirim yapmasini az bucuk  ogrendiler. 
4- Sirada ; Gripleri  teshis etmek var!! 
5- Laboratuvarlar hala (sirf kar gayesi ile daha fazla tahlil yapabilmek ugruna) Cocuk kan degerleri yanina
ERISKIN "referans araliklarini  yazmaya devam ediyorlar.. 
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2017 Saat 17:52
Aynen çok haklısınız bilgi olmayıncada anneleri gereksiz telaşlandırıyorlar dün bir sitede acil yardım doktorlarıyla ilgili yazılar okudum şok oldum özellikle her acile gelen ateşli çocuk hastalara novalgine iğne yapıp başlarından def ettiklerini paylaşıyorlardı insan cidden kime güvenecek bu dünyada bilemiyorum
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 19:39
Kadir bey kızımın hastalığının geçmesi üzerinden 6gün geçti kızım bugun epey öksürüyor ve ateşi 38 napmam gerekir sadece hafif halsizliğinin olduğunu söylüyor haricinde bişeyim yok diyor birde öksürüyor öksürürken sırtta ve göğüste ağrıda yok diyor napmalıyım kadir bey yeni bir virüs mü yoksa geçen hastalığın devamımı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 20:06
Eski hastaligin devami ... Sakin oksuruk kesici ilac kullanmayin.   
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2017 Saat 23:31
Kadir bey geçen yazdığımın üzerinden ertesi gün ateş düştü 4 gün üstüne bu akşam tekrar ateşi çıktı kulaktan 37.9 koltuk altı 36.8 hafif halsizim diyor hafifte öksürük var dili paslı değil boğazında ağrı acı yok endişelenmeye başladım biz ne yaşıyoruz böyle neden geçiyor 4 5gün sonra ateş sonra tekrar aynı korkmaya başladım
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2018 Saat 23:23
Kadir bey kızım öksürüyo hala ve ateş arada dalgalanıyo 38.1en fazlanoda kulaktan 13aralıkta başladı süresi uzadı deri karda yağmadığıöiçin istanbulda hava şartları malesef ilkbahar gibi seyrediyor doktorumuz thylıl cold verdi birde serum fizyolojik kullanalımmı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2018 Saat 03:41
SAKIN; sonu "-Cold" ile biten hicbir ilaci, hicbir zaman kullanmayin..   
Bildigin Grip.. sadece benim anlattiklarimi uygulayin..

Novalgin isi cok matraktir!!!  Turk doktorlar, Novalgin surup yazan doktorlara laf ederler, kendileri,
damardan Novalgin verirler!!! 
Bu is tamamen; "goz boyama" islemidir..  Turk doktorlarina gore; Ates cok zararlidir ve  dusurulmelidir.
Biraz Tibbi (yabanci dilde) kitap okusalar, atesin ne oldugunu ogrenirlerde, islerine gelmez...
Zira ; hastalari ates ile korkutmanin dayanilmaz bir RANTI ve cazibesi vardir..
Ates dusurulunce, hastalik tedavi edildi zannederler!!!  
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2018 Saat 19:48
Kadir bey kızıma tyhlol cold almadım keçiboynuzu pekmezi ve bal zencefil takviyesi yapıyorum ağzında acıyor dedi şöyle yaralar çıktı ama bedir anlayamadım napmam lazım ateş arada dalgalanıyor 25 gün oldu artık çok uzadı ateş biye dvm ediyoki
https://hizliresim.com/m2j410
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.