|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir. 7-10 gun ates yapan virusler de vardir. Turkiye'deki doktorlar da, bir sekilde virusleri ogrenecekler. Zira artik, Halk yemiyor!!! 1- Artik: Aferin, Peditus ve Calpol hic yan yana verilmiyor. 2- Asist ve benzerleri nerede ise hic yazilmiyor.... 3- Artik her oksurene, Astim diyemiyorlar, ayirim yapmasini az bucuk ogrendiler. 4- Sirada ; Gripleri teshis etmek var!! 5- Laboratuvarlar hala (sirf kar gayesi ile daha fazla tahlil yapabilmek ugruna) Cocuk kan degerleri yanina ERISKIN "referans araliklarini yazmaya devam ediyorlar..
|
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen çok haklısınız bilgi olmayıncada anneleri gereksiz telaşlandırıyorlar dün bir sitede acil yardım doktorlarıyla ilgili yazılar okudum şok oldum özellikle her acile gelen ateşli çocuk hastalara novalgine iğne yapıp başlarından def ettiklerini paylaşıyorlardı insan cidden kime güvenecek bu dünyada bilemiyorum
|
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
Kadir bey kızımın hastalığının geçmesi üzerinden 6gün geçti kızım bugun epey öksürüyor ve ateşi 38 napmam gerekir sadece hafif halsizliğinin olduğunu söylüyor haricinde bişeyim yok diyor birde öksürüyor öksürürken sırtta ve göğüste ağrıda yok diyor napmalıyım kadir bey yeni bir virüs mü yoksa geçen hastalığın devamımı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski hastaligin devami ... Sakin oksuruk kesici ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey geçen yazdığımın üzerinden ertesi gün ateş düştü 4 gün üstüne bu akşam tekrar ateşi çıktı kulaktan 37.9 koltuk altı 36.8 hafif halsizim diyor hafifte öksürük var dili paslı değil boğazında ağrı acı yok endişelenmeye başladım biz ne yaşıyoruz böyle neden geçiyor 4 5gün sonra ateş sonra tekrar aynı korkmaya başladım
|
|
![]() |
|
Kadir bey kızım öksürüyo hala ve ateş arada dalgalanıyo 38.1en fazlanoda kulaktan 13aralıkta başladı süresi uzadı deri karda yağmadığıöiçin istanbulda hava şartları malesef ilkbahar gibi seyrediyor doktorumuz thylıl cold verdi birde serum fizyolojik kullanalımmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; sonu "-Cold" ile biten hicbir ilaci, hicbir zaman kullanmayin.. Bildigin Grip.. sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. Novalgin isi cok matraktir!!! Turk doktorlar, Novalgin surup yazan doktorlara laf ederler, kendileri, damardan Novalgin verirler!!! Bu is tamamen; "goz boyama" islemidir.. Turk doktorlarina gore; Ates cok zararlidir ve dusurulmelidir. Biraz Tibbi (yabanci dilde) kitap okusalar, atesin ne oldugunu ogrenirlerde, islerine gelmez... Zira ; hastalari ates ile korkutmanin dayanilmaz bir RANTI ve cazibesi vardir.. Ates dusurulunce, hastalik tedavi edildi zannederler!!!
|
|
![]() |
|
Kadir bey kızıma tyhlol cold almadım keçiboynuzu pekmezi ve bal zencefil takviyesi yapıyorum ağzında acıyor dedi şöyle yaralar çıktı ama bedir anlayamadım napmam lazım ateş arada dalgalanıyor 25 gün oldu artık çok uzadı ateş biye dvm ediyoki
https://hizliresim.com/m2j410 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|