Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAtes

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 18:47
Hocam nirincisi kendim icin sormak istiyorum.ayda 1 yada 2 ayda bir hasrataniyirum ama atesim yok 37 yu zor goruyorlar ama her hasta oldugumda acile gidiyoruz.zangır zangır titriyorum acilde serum bağlıyorlar 1 saat sonra kendime zor geliyorum bazende penisilin vuruyolar.ben neden atrsim yokken sıtma gibi titriyorum.ikincisi cocuklarim icin.6 ve 10 yasindalar ozellikle geceleri bacaklari asiri kasiniyor.gece ta uykudan uyaniyorlar dokuntu vs yok ama sadece bacaklarda bazen kasimaktan yara oluyor.neden olabilir hocam.degerleri vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkur ederim.iyiki varsiniz.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118069
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 20:15
1- O "serum baglama" SAHTEKARLIGI yuzunden, ve serumun icine konulan ilaclar yuzunden, hasta
oldugunuz halde, arazlari farketmiyorsunuz... Bir de bunlarin ustune; vurulan penisilinlerle, o bakterilere
karsi bagisikliginiz gelisemedigi icin, bu sekilde AYNI bakteri ile defalarca hasta oluyorsunuz.
Titreme; atesinizin cikacagini gosteriyor.. Kendi haline biraksaniz, once  atesiniz yukselecek ve  bir
"ter atmakla"  bagisikliginiz devreye girecek ve bir daha da bu bakteri ile hasta olmayacaksiniz..

2- Giydikleri pijamalar iyi durulanmadi ise, kasinti yaparlar.. Iyi durulayin ve utuleyin.. 

Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 20:42
Hocam ama oyle titriyorumki 2 saat yatakta kasilmalar halinde titrediğm oluyor kasilmadan kalbim duracak saniyorum ates yok ama korkunc titriyorum.evet her defasinda gittim ve ayni uygulamalar yapildi bidaha olursa kesinlikle saatlerde surse bu titreme gitmeyeyimmi hocam.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.