|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2025 Saat 22:40 |
Hocam merhaba, kızım sabahtan ateşlendi en yüksek 39.4 gördüm. Ama dirençli genel anlamda sıcak yüzü ve boynu geri kalan yerler sıcak değil. Kan verdik
Wbc 12.1 Crp 14.77 Şeklinde çıktı. Başka değerlerede bakmışlar genel tahlili ekliyorum. Tavsiyeniz nedir. Doktor hemen antibiyotik dedi ama ben size sormadan kullanmak istemedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yaşı kaç??
WBC sınırları yaşa göre farklıdır. 2- Dili pembe ve pis bir ağız kokusu yoksa, antibiyotik gerekmez. Yazılarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Haz 2025 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Yaş 2 hocam. Ağız kokusu yok uyuduğu için diline bakamadım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Hocam ateşi hep çıkma eğiliminde çok korkuyorum ateş durumundan ne tavsiye ediyorsunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bu yaşta: WBC:17'ye kadar normaldir.
2- Ateş: Yazarlar kısmında listenin en altında (ilk makalem) Ateş ile ilgili yazıyı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|