Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş-huzursuzluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş-huzursuzluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2013 Saat 19:19
hocam sürekli eski maillerinizi okuyorum, grip sonlarında koyu yeşil akıntıdan bahsediliyor genelde...benim oğlumun hiç burun akıntısı yok, olmadı...çok hırıltılı nefes alıyor...göğsünden dolu dolu ses geliyor...nadiren öksürüyor...akşamüzeri yine huzursuzluğu başladı...serum fiz, sıcak buhar devam ediyorum...umarım bronşit olmaz bir atlatsaydık şu durumu çok sevineceğim...anne olmak ne zormuş
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2013 Saat 19:28
burunda tıkanıklık, akıntı yok(serum fiz.damlattığımda hemen akıyor) ama ağızdan nefes alıyor, emerken nefessiz kalıyor ve sinirleniyor:((

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 02:15
Normal... Siradan bir Grip geciriyor. Bu mevsimde, Bronsitmi olurmus? Hani Bronsiolit deseniz tamamda, oda cok nadirdir.
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 09:43
ne bileyim hocam insanın aklına mantıklı mantıksız birçok şey geliyor sözkonusu bebeği olunca...üstelik 1700 metre, eksi 24 derece kuru bir havada:((

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 19:45
Siz benim dediklerimi yapin, basiniz agrimaz.. 30 senede tek bir hastam, solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile hastaneye yatmadi.. Tabii, bir cocugu boyle hasta yapmayip, hastanelere dusurmediginizde kiymetiniz bilinmezde, once ilaclarla  hasta edip, sonra iyilestirince pek bir makbul olursunuz...
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 00:09
valla çok haklısınız hocam...ne olacak bizim halimiz bilmiyorum...insan dışardan bakınca çok üzülüyor...içerden zaten hiçbirşeyin farkında olunmuyor...ilk yurtdışı seyahatimde kaldığım günler boyunca yaşadıklarıma sevinmekten daha çok uzaktan memleketi izlemek bana acı vermişti...oradaki her doğru şey buradaki her yanlış şeyle karşılaşıp beni çarpmıştı...parçalara ayırmıştı...
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 00:10
bu arada dediklerinizi yapıyorum sabrınız ve gönlünüz için teşekkür ederimKizBebek 
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 07:58
hocam oğlum (7.5 aylık) bu gece yeniden huzursuzlandı...soluk alıp verişi oldukça hızlı...şu an uyanıkken saydım dakikada 62...dün gündüz oldukça iyi görünüyordu..şimdi ne yapmalıyım...hafif ateşi de var...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.