Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
moralist
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 163
|
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2013 Saat 19:19 |
hocam sürekli eski maillerinizi okuyorum, grip sonlarında koyu yeşil akıntıdan bahsediliyor genelde...benim oğlumun hiç burun akıntısı yok, olmadı...çok hırıltılı nefes alıyor...göğsünden dolu dolu ses geliyor...nadiren öksürüyor...akşamüzeri yine huzursuzluğu başladı...serum fiz, sıcak buhar devam ediyorum...umarım bronşit olmaz bir atlatsaydık şu durumu çok sevineceğim...anne olmak ne zormuş
|
 |
moralist
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2013 Saat 19:28 |
burunda tıkanıklık, akıntı yok(serum fiz.damlattığımda hemen akıyor) ama ağızdan nefes alıyor, emerken nefessiz kalıyor ve sinirleniyor:((
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117371
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 02:15 |
Normal... Siradan bir Grip geciriyor. Bu mevsimde, Bronsitmi olurmus? Hani Bronsiolit deseniz tamamda, oda cok nadirdir.
|
 |
moralist
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 09:43 |
ne bileyim hocam insanın aklına mantıklı mantıksız birçok şey geliyor sözkonusu bebeği olunca...üstelik 1700 metre, eksi 24 derece kuru bir havada:((
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117371
|
Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 19:45 |
Siz benim dediklerimi yapin, basiniz agrimaz.. 30 senede tek bir hastam, solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile hastaneye yatmadi.. Tabii, bir cocugu boyle hasta yapmayip, hastanelere dusurmediginizde kiymetiniz bilinmezde, once ilaclarla hasta edip, sonra iyilestirince pek bir makbul olursunuz...
|
 |
moralist
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 00:09 |
valla çok haklısınız hocam...ne olacak bizim halimiz bilmiyorum...insan dışardan bakınca çok üzülüyor...içerden zaten hiçbirşeyin farkında olunmuyor...ilk yurtdışı seyahatimde kaldığım günler boyunca yaşadıklarıma sevinmekten daha çok uzaktan memleketi izlemek bana acı vermişti...oradaki her doğru şey buradaki her yanlış şeyle karşılaşıp beni çarpmıştı...parçalara ayırmıştı...
|
 |
moralist
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 00:10 |
bu arada dediklerinizi yapıyorum sabrınız ve gönlünüz için teşekkür ederim
|
 |
moralist
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 07:58 |
hocam oğlum (7.5 aylık) bu gece yeniden huzursuzlandı...soluk alıp verişi oldukça hızlı...şu an uyanıkken saydım dakikada 62...dün gündüz oldukça iyi görünüyordu..şimdi ne yapmalıyım...hafif ateşi de var...
|
 |